Polgár Tünde: A rettegés éjszakáját éltük végig!

A gazdag család egyetlen fia, Dani Floridában tartózkodik, a négyes fokozatú Helene hurrikán pedig pont az ő környéküket tarolta le leginkább. Polgár Tünde és férje, Árpád egy egész éjszakát kellett hogy várjon a fiúktól életjelre.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.09.29.
Módosítva: 2024.09.29.
Polgár Tünde Polgár Árpád vízözön rettegés hurrikán

Polgár Árpád és Polgár Tünde fia, Dani pár héttel ezelőtt érkezett meg a család floridai rezidenciájára, amikor még szó sem volt arról, hogy az évtized egyik legkomolyabb vihara fejlődik a Mexikói öböl felett. A Helene névre keresztelt pusztító hurrikán 200 km-es széllökésekkel és közel hat méteres hullámokkal ért magyar idő szerint csütörtök éjszaka partot, és elképesztő pusztítást végzett. A CNN legfrissebb adatai szerint eddig több mint 50 halálos áldozatot szedett, az anyagi károkat pedig egyelőre még megbecsülni sem lehet… A vihar közepe épp Polgárék otthona közelében pusztított, ezért érthető, hogy Dani szülei a kezüket tördelve, tehetetlenül várták, hogy a fiuk a vihar elvonultával jelentkezzen.

Polgár Tünde Polgár Árpád
Polgár Árpád és Polgár Tünde gyerekei közül fiuk, Dani a pusztító Helene hurrikán közelében volt (Fotó: Máté Krisztián)

Polgár Tünde rettegett

A híres házaspár nem először lát ilyen mértékű vihart, a Helene azonban valami egészen más volt… Polgár Tünde YouTube-csatornája mellett a TikTok-csatornájukon is beszámolt férjével életük egyik legnehezebb éjszakájáról:

Csütörtökön a rettegés éjszakáját éltük végig. Mint tudjátok, a Helene hurrikán négyes kategóriával, fönt Tallahassee-ben csinálta a legnagyobb rombolást, de az idén mi sem maradtunk ki ebből

Itt Polgár Árpád vett át a szót:

Csak a magam nevében tudok nyilatkozni, én nem vettem komolyan, mert azt gondoltam, hogy ugyanaz lesz, mint eddig. Az amerikaiak pánikolnak, bedeszkáznak, mi meg sosem csinálunk semmit… Valahogy ez igaz, akármennyire is furcsán hangzik. És hogy ugyanúgy nem lesz semmi. Le is feküdtem. El is aludtunk. De egyszer csak jött egy telefon.

Innen megint Tünde folytatta:

Nem volt kötelező a mi régiónkból kimenni (nem volt evakuálás), és Dani úgy döntött, hogy a kutyával otthon marad a házban.

Polgár Dani
Polgár Dani egyedül maradt a viharban a család kutyájával (Fotó: Mediaworks archív)

A házaspár elmondta, hogy a szélvihar nem tett különösebb kárt a házban és a csapadékvíz is elvonult, azonban mégis történt valami:

Dani azt mondta, nem akarom, hogy pánikoljatok, de jön be a házba a víz és brutálisan gyorsan.

A szülők elmesélése szerint a házba körülbelül 60 centiméter magasan öntött el mindent a víz, a garázst, benne az összes autóval, a nappalit a gyönyörű bútorokkal... Dani videókat is küldött a szülőknek a pusztításról, illetve további részleteket is megosztott. A teljes videót itt tekinthetik meg: 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás