„Egy kotradék vagyok” – fájdalmas vallomást tett a magyar milliárdos

Ma már sikeres és dúsgazdag üzletember, de nem volt ez mindig így. Polgár Árpád gyerekkorában rengeteg bántást kapott.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.
Polgár Árpád kotradék műkereskedő milliárdos

Polgár Árpád színészből lett nadrágárus, majd műkereskedő, Amerikában legalább annyira otthon van, mint Magyarországon, neje, Polgár Tünde pedig egy ismert és népszerű luxusfeleség. Gondolhatnánk, hogy a 69 éves üzletembernek, csak megszületnie volt nehéz, és azóta is arannyá válik minden, amihez csak hozzáér. Ez azonban koránt sincs így. 

Polgár Árpád, Polgár Tünde
Polgár Árpád sok bántást kapott gyerekkorában Fotó: Szabolcs László

Árpi egy felkavaró TikTok-videóban mesélt gyermekkori traumájáról, ami egész életében elkísérte, de ő igyekezett belőle erőt meríteni, mondhatni felszívta magát. A műkereskedő egy tűzpiros Ferrari mellett állva mesélte el, hogy kissrácként folyton kotradéknak csúfolták ott, ahol felnőtt, Zalaszentgróton.

„Sokszor elmentem egy boltba öt-hat évesen, erre ők azt mondták, hogy itt van a kotradék, adjatok neki egy kiló kenyeret. Nagyon kellemetlen volt. És mindez azért történt, mert anyám elmúlt már negyvenéves, amikor szült engem. Igen, már az internet korszaka előtt is létezett a bullying, és nem gyerekek, hanem felnőttek hívtak így engem. Fájt? Persze, hogy fájt! Dühített? Naná, de azt az energiát inkább arra használtam, hogy felszívjam magam, hogy megmutassam, mire képes ez a kotradék. Hogy megmutassam, hogy mekkorát tévednek, hogy milyen messze juthat Zalából egy kotradék. Te se engedd, hogy visszahúzzanak, mert semmi mást nem akarnak, mint visszahúzni, mert nekik nem sikerült”

– fejtette ki a videóban Polgár Árpád.

Polgár Árpád elmesélte, hogy szerezte meg az első millióját

A Retro Rádió Abaházi Presszó tavaly májusi műsorában Polgár Árpád volt a vendég, aki nemrégiben tért vissza feleségével Magyarországra a szokásos amerikai tartózkodásáról. A lassan 70 éves Árpád feleségével, a luxusfeleségekből ismert Tündével együtt indították a Polgárnetet, melyet egyre több fiatal is néz. 

„A 18 éves fiamtól vettem át a YouTube-ozás gondolatát, és ma már nagyon szeretem Tündével együtt csinálni. Ő igazi tévés módon megszerkeszti a videókat, én megvágom” – árulta el Polgár Árpi a kulisszatitkaikat, és azt is elmondta, hogy hogyan vált színészből műgyűjtővé, majd műkereskedővé, mely vagyona megalapozását is jelentette egyben. 

„Először is a második feleségemmel alapítottunk egy ruhaboltot, amivel sokkal jobban kerestem, mint amikor színész voltam. Nadrágokat varrtunk. Majdnem elmentem még ezek után is a Bodrogi Gyulához a Játékszínbe, de közbejött egy kis félreértés, és végül nem kellettem már mégsem, nekem pedig továbbra is dübörgött a vállalkozásom. Ez a 80-as évek eleje. Majd elfogyott a vászon, nem lehetett kapni, de szereztem egy csomó tetőfedő vásznat, amiből vászonnadrágokat varrtunk. Először bolondnak néztek, de a vásárlók imádták, és dübörgött a biznisz. Emlékszem, akkoriban országos tetőfedővászon-hiányt okoztam ezzel. Így lett meg az első millióm”

– mesélte nevetve a milliárdos, aki imádja az antik szépségeket is, különösen a festményekért rajong, mely később a szenvedélyévé, majd foglalkozásává vált.

@polgarnet KOTRADÉK-nak HÍVTAK GYEREKKOMBA AZÈRT MERT ÈDESANYÀM ELMÚLT MÀR NEGYVEN ÉVES AMIKOR SZÜLT ENGEM! Ne hagyd, hogy lehúzzanak Téged! MOTIVÀRPI #polgarnet #polgararpad #motivárpi #motiváció ♬ eredeti hang - polgarnet Polgár Árpád

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás