Polgár Tünde keményen megmondta a véleményét: ez minden magyart érint

Az üzletasszony gyakran emel szót a negatív kommentek ellen, sokszor ki is osztja a felhasználót. Nemrég viszont egy sokkal komolyabb dologról mondta el a véleményét Polgár Tünde. Legutóbb a bántalmazás és a zaklatás ellen emelt szót.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.08.26.
Módosítva: 2024.08.26.
Polgár Tünde bántalmazás zaklatás videó

Polgár Tünde jelenléte az interneten nagyon intenzív, hiszen nemcsak a saját utazásaikat mutatja be, hanem az üzletasszony gyakran az illemről és az etikettről is készít videókat. Persze ezeket gyakran humorral is átszövi, hogy görbe tükröt mutasson néha a celebeknek is.

20211013_frizbi_7505_MK_ripost Polgár Tünde
Polgár Tünde férje társaságában való utazásain kívül társadalmi kérdésekről is szívesen posztol (Fotó: Máté Krisztián)

Most viszont egy sokkal komolyabb dolgot boncolgatott legújabb videójában, aminek a témája a bántalmazás és az erőszak volt, és annak megelőzése. Hiszen ő maga is sokszor kap bántó szavakat a közösségi médiában bár eddig nem tulajdonított neki nagy figyelmet —, az utóbbi időszak történései miatt úgy érzi, hogy szót kell emelnie ez ellen.

Tényleg már azt gondolom, hogy a perverzió olyan fokára léptünk, hogy beszélnünk kell róla. Beszélnünk kell a lányainkkal és végig kell vennünk, hogyan tudunk ez ellen védekezni. Igenis, ha valaki zaklat téged online, nem kell visszaszólni, nem kell magyarázkodni, elküldeni a jó édesbe… Fotózd le a kommentjét, tiltsd le, legyen meg ez a bizonyíték neked, és ha nem hagyja abba, igenis vegyél erőt magadon, és fordulj a szülőkhöz vagy a rendőrséghez

– mondta el a véleményét. 

Polgár Tünde
Tünde hosszasan sorolta a bántalmazás formáit (Fotó: Instagram/Polgár Tünde)

Polgár Tünde kiosztotta a kommentelőket

Mivel Polgár Tünde aktívan jelen van a közösségi médiában, így gyakran maga is kap durva kommenteket. Azonban nemrég betelt a pohár nála, és nem hagyta szó nélkül a durva mondatokat. Viszont példát mutatva visszafogottabb hangnemben válaszolt bírálójának.

„A gyűlölködés, ordenáré stílus nem kritika! Javaslom mindenkinek, aki hasonló kommenteket kap, hogy ne hagyja! 

Ne a gyűlölet legyen a norma! Az ilyen gyűlölködőknek jár a 15 perc hírnév és a szégyenfal! Nem kell mindent eltűrni!

Mert ha ezek az emberek nevelik fel a következő generációt, az akkor a mi hibánk is! Ideje tükröt tartani” – írta ki velős véleményét Polgár Tünde Instagram-történetében.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás