Megtette a vallomását Polgár Tünde: „Tökéletesnek tűnik a szerelmünk, de...”

Ezzel mindenkit meglepett a díva.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.20.
Polgár Tünde esküvő házasság

Minden nő szeretne a kor előrehaladtával úgy kinézni, mint Polgár Tünde. A feleség nagyon odafigyel arra, hogy testben és lélekben is egészséges legyen, éppen ezért rendszeresen mozog, egészségeseket étkezik, ami azonban a legfontosabb: keresi az örömteli, boldog pillanatokat. Férje mellett tökéletesen megtalálta a boldogságot, és számtalan csodálatos közös élményben volt már részük. Arra is törekszik, hogy teljes, egész életet éljen, és hogy minden olyan dologban része legyen, amit megálmodott magának. Éppen ezért hiánypótló, amit nemrég megtett. 

Polgár Tünde régi álmát váltotta valóra 

Polgár Tündéék egybekelése meglepetésesküvő volt, aminek tagadhatatlanul megvan a maga bája, mindazonáltal sok olyan dolog kimarad, amiről a legtöbb nő álmodozik, ha az esküvőjéről van szó. Szinte minden lány elképzeli ugyanis, hogy milyen lesz majd a páros fotózás, hogy milyen háttér előtt, milyen pózokban örökítik meg abban a bizonyos, nagybetűs fehér RUHÁBAN. Vannak, akik kastély előtt fotózkodnak, mások a réten, megint mások városi környezetben. Tünde azonban sehol nem fotózkodott.. Egészen eddig.

Ezt a hiányosságot pótlandó, Tünde egy levendulás mezőn tartott menyasszonyi fotózást, és ahogyan már megírtuk, csodálatosan nézett ki. Most pedig egy kulisszák mögötti videót mutatott, amelyben olyan vallomást tett, amitől mindenkit kirázott a hideg: 

Míg kívülről tökéletesnek tűnik a szerelmünk, nekünk is megvannak a magunk gondjai és harcai. Soha nem a tökéletes megoldást, hanem a közös nevezőt keressük. Mert mindig igyekszünk együtt, és nem csak egymáson nevetni.  (...) Merjetek szeretni, tökéletlennek lenni, és elfogadni a másik tökéletlenségeit, mert megéri együtt megöregedni, és az út végéig szeretve szeretni 

- mondja.

A csodálatos videót IDE kattintva lehet megtekinteni. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás