Fájdalmas szavak: megtörte a csendet Diana hercegné öltöztetője

Az öltöztető mindenről kitálalt.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.07.13.
Diana hercegné szeretethiány királyi család

A 83 éves brit divattervező, Zandra Rhodes, aki a dél-londoni Bermondsey-ben él, 1981-ben került először kapcsolatba Diana hercegnével. Ő lett az öltöztetője, s most elárulta, milyen is volt a hercegné a külvilág által kevésbé ismert élete. 

Emanuel Archive Auction - London
Fotó: Northfoto

Zandara visszaemlékezett arra a pillanatra, amikor először meglátta a hercegnét: úgy nézelődött az üzletben, mint bárki más. Ez 1981-ben volt, Diana pedig akkori barátnőjével, Sarah Fergusonnal – akit később András herceg feleségül vett – tért be a tervező londoni butikjába. Nem sokkal ezelőtt Dianát már eljegyezte Károly herceg, aki azóta király lett. 

Miután Diana és barátnője elhagyta az üzletet, Zandara hívást kapott: felkérték, hogy nyújtson be egy tervet Diana esküvői ruhájához.

Bár végül nem az általa tervezett darabban mondta ki az igent a hercegné, kialakult közöttük a munkakapcsolat: ötször dolgoztak együtt.

Beengednek a palotába a ruhával a karodon, meghajolsz, és beleütközöl a gyerekek játékaiba

– emlékezett vissza Zandra, aki szerint valami szörnyen hiányzott a hercegné életéből: a boldogság.

A boldogság nem az a szó, amit én társítottam volna hozzá, de nagyon melegszívű volt. Diana rosszul járt. A világ összes pénze a tiéd lehet, de ha nincs szeretet, vagy nem érzed, hogy szeretnek, akkor hiába.

– fogalmazott a kreátor

Mint tudjuk, a szerelem később sem adatott meg Dianának, vagy legalábbis nem sokáig élvezhette azt, miután új párjával, Dodi Fayeddel halálos balesetet szenvedett  – írja a life.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás