„Nemzeti kincs távozott” – gyászol III. Károly

A brit uralkodó fájdalmasan szép szavakkal emlékezett.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.09.28. 20:30
Maggie Smith III. Károly megemlékezés

Dame Maggie Smith a családja és barátai körében vesztette életét egy kórházban, szeptember 27-én. A színésznő, akit többek közt a Harry Potter-filmekből, a Downtown Abbey-ből és a Keleti nyugalom – Marigold Hotelből és a Keleti nyugalom – A második Marigold Hotelből ismerhettek leginkább az emberek, köztudottan sorozatos betegségektől szenvedett. Diagnosztizáltak nála korábban például mellrákot, az egyik szemére megvakult, de pajzsmirigy.problémákkal is küzdött. Halálát két gyermeke tudatta a világgal. 

HARRY POTTER UND DER STEIN DES WEISEN
Elhuuyt Dame Maggie Smith (képünkön középen), akit III. Károly Király és Kamilla is gyászol /Fotó: HIP/ Northfoto/

A hír, miszerint elhunyt a Harry Potter-filmekben McGalagony professzort alakító művésznő, sokként érte a világot. Kollégái és a színművészet kedvelői sorra búcsúznak tőle. A színésznőről egy igen különleges páros is megemlékezett: a brit monarchia feje és felesége, III. Károly király és Kamilla királyné, akiket megrázott Maggie Smith távozása – írja a Life.hu

A feleségem és én mélységes szomorúsággal értesültünk Dame Maggie Smith haláláról. Nemzeti kincs távozott, mi pedig csatlakozunk a világ minden táján élőkhöz, hogy a legmélyebb csodálattal és szeretettel emlékezzünk a sok nagyszerű előadására, valamint melegségére és szellemességére, amely a színpadon és azon kívül is átragyogott.

– szól III. Károly király fájdalmasan szép megemlékezése.

Maggie Smith, aki azt hangoztatta, hogy a kor csak egy szám, 89 éves volt. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás