Nem fogja vissza magát Miley Cyrus: ő az új szerelme

Nagyon odatette magát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.21. 08:20
Miley Cyrus Flowers harmónia koncert

Úgy tűnik, nem nagyon rázta meg a sztárt, hogy beperelték a Flowers című száma miatt. Miley Cyrus vidáman szórakozik barátjával, Maxx Morandóval, akivel állítólag már össze is költözött - írja a Life.

Miley nem fogta vissza magát

Miley Cyrus ritkán randizik nyilvános helyen, de ezúttal kivétet tett, hogy barátjával, Maxx Morandóval a Future Islands koncertjén vegyen részt Los Angelesben, a Shrine Auditoriumban.

Miley Cyrus és Maxx Morando állítólag már össze is költözött

Az énekesnő a koncerten laza, félig feltűzött, félig leengedett frizurával jelent meg, egy fekete pulóvert és hozzá illő fekete kiegészítőket vett fel az eseményre. Morando a frizurakészítéssel nyilvánvalóan kevés időt töltött, annál többet az öltözékével: egy sötétkék pamut-vászon Ralph Lauren-pulóvert viselt,  aminek az ára jelenleg közel 400 dollár, azaz 140 ezer forint körül van. 

Cyrus állítólag 2021 óta randizik a Liily dobosával, miután egy vakrandin találkoztak. Februárban egy a párhoz közel álló forrás elárulta, hogy az énekesnő és párja összeköltöztek, és nagyon boldogok.

A nyilvános megjelenés nem sokkal azután történt, hogy az énekesnőt beperelte a Tempo Music Investments a 2023-as Grammy-díjas „Flowers” című kislemeze miatt, állítólagos szerzői jogok megsértése miatt. A platform a jogi dokumentumokban azt állította, hogy a „Flowers” refrénjét, harmóniáját, dallamát, akkordmenetét és szövegét „szándékosan” vették át Bruno Mars 2012-es „When I Was Your Man” című slágeréből, amelynek dal szerzői jogai egy részének az említett cég a tulajdonosa. Érdekesség, hogy Bruno Mars nem szerepel a Tempo Music Investments mellett felperesként a beadványban.

Miley Cyrus 2024-ben nyerte el első Grammy-díját a dalért, az év lemeze és a legjobb pop szólóelőadás aranyszobrocskáját vihette haza Taylor Swift és Billie Eilish előtt.

A díjról az énekesnő a beszédében azt mondta, hogy csodálatos, de nagyon reméli, hogy nem változtat semmin, mert az élete tegnap is gyönyörű volt. És bár tudja, hogy nem mindenki vehet át életében Grammy-díjat, de attól még mindenki más is ugyanúgy számít, ezért azt kéri, senki ne értékelje túl a díjat, mert nincs akkor jelentősége, valójában nem igazán számít. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás