Kezdik az őrületbe kergetni Miló Vikit: „Üldöznek a férfiak”

Miló Viki nemcsak világbajnok ökölvívó, de igazi bombázó is, így nem csoda, hogy a férfiak szinte versengenek a kegyeiért, ám van, aki ezt igencsak túlzásba viszi. Az Exatlon Bajnoka a Tények Plusznak mesélt azokról a hátborzongató csábítási kísérletekről, amik az utcán estek meg vele.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.09.28. 08:30
Miló Viki szingliség Exatlon zaklatás ijesztő

Az Exatlon Hungary 1. évadának egykori Bajnoka Miló Viki 46 évesen is nagyon dögös, ennek ellenére még mindig szingli. Bár az ökölvívó vágyik a szerelemre, de nem mindenáron, különösen, ha egy-egy pasi olyan őrült dolgokra képes, azért, hogy meghódítsa, amik egyenes megijesztik. A sportoló most a Tények Pluszban árulta el, hogy milyen zaklatásoknak esett eddig áldozatául.

221010-93-KZMiló Viki, Exatlon
Miló Viki párja még mindig várat magára, pedig az Exatlon szereplőinek egyik legcsinosabbikát üldözik a férfiak Fotó: Knap Zoltán

Viki elárulta volt olyan, aki egy sötét, kihalt utcán kezdte követni, és bár ő egy igazi kemény csaj, ennek ellenére igencsak ijesztő volt a helyzet:

Üldöznek a férfiak, csak nem mindig a megfelelő formában. Az a baj, hogy nagyon sok elvetemült férfi van, akik az ismerkedésnek egyáltalán nem a megfelelő formáját választják. Egyszer, amikor már sötét volt, és senki nem volt az utcán, egy pasi elkezdett utánam jönni, aztán elém futott, megvárt, miközben úgy csinált mintha a telefonját nézegetné, majd megint elkezdett követni. Végül odajött, és leszólított, azzal, hogy az Instagram-oldalamon látta, hogy itt vagyok, ezért idejött, és miattam várt órákat, mert szeretne a párom lenni.

„De volt olyan is, hogy egy idősebb nő követett, aztán megszólított, hogy neki a fia előzetes letartóztatásban van, de írt nekem egy magánlevelet, és azt szeretné odaadni” – mesélte elképedve.

Az Exatlon sztárja a Nagy Ő-t várja

Annak ellenére, hogy férfi nélkül is teljesnek érzi a mindennapjait, Viki azért nem bánná, ha előbb-utóbb megérkezne hozzá is a nagybetűs szerelem. Sőt, még segítséget is adott a pasiknak, hogyan tudnak normális keretek között megismerkedni vele:

Bár még mindig nem lépett be a Nagy Ő az életembe, de nem vagyok elkeseredve, mert teljes az életem a tanítványaimmal és a kutyáimmal. Ugyan millió üzenetet kapok egy nap, de csak olyan férfivel leszek, akit tényleg szeretek és akarok. Talán jobb formája lenne az ismerkedésnek, ha egy rendezvényen találkoznánk, vagy lejönne hozzám egy edzésre, de még az is belefér, ha boltban odajön, csak ne kövessen.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás