Kiderült, miért nem talált még Miló Vikire az igazi





A világbajnok bokszoló nemrég számmisztikusnál járt, aki elmondta neki, hogy miben kell változtatnia a szerelemben. Miló Viki pedig leírta, hogy neki egy erős és határozott férfira van szüksége.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.22.
Módosítva: 2024.04.22.
Miló Viki tökéletes férfi párkapcsolat

Miló Viki világbajnok ökölvívó, karate- és kungfubajnok is, aki a mai napig a sportnak él, azért dolgozik. De nemcsak a sportoló, hanem kutyái is sorra nyerik el a rangosabbnál rangosabb díjakat. Azonban a párkapcsolatok terén még nem mosolygott rá a szerencse, és nem ismerte meg az igazit.  Nemrég Viki egy számmisztikusnál járt, ahol például az is kiderült, hogy sikerei már előre meg voltak írva, és arra is fény derült, hogy miért nem sikeres a szerelemben!

Miló Viki
Miló Viki hisz a spirituális dolgokban (Fotó: Szabolcs László)

Miló Viki a videó elején elárulta, hogy hisz a spiritualitásban, a sorsban, azaz a felsőbb erőben. Így izgatottan figyelte, mit mond neki a numerológus, min kell dolgoznia a szerelemben.

„Azt kell mondanom, nem arról van szó, hogy teljesen egy hiányos része lenne az életedben, és abszolút nincs meg benned egy kis affinitás sem az együttműködésre és az elfogadásra. Viszont túlságosan erősek benned azok a hajlamok, hogy vezess, irányítsd az életed minden területét” – kezdte a számmisztikus Vikinek.

Viki elismerte, hogy a munkában és a sportban tényleg céltudatos és határozott, de saját bevallása szerint a szerelemben és a párkapcsolatokban a simulékony és engedékenyebb oldala kerül előtérbe. A számmisztikus elmondta, hogy annak, aki Vikivel szeretne ismerkedni, bizony fel kell kötnie azt a bizonyos nadrágot.

Amire nagyon oda kell figyelned, és mindenkinek, aki azt tervezi, hogy Vikivel ismerkedik, az az, hogy nem szabad soha azt éreznie, hogy bárki szeretne felülkerekedni rajta” – mondta a számmisztikus, akit a világbajnok cáfolt meg, hogy ő pont egy határozott férfit képzel el maga mellé.

Ha meg arra gondolok, milyen ideálom van, akkor teljesen más jut az eszembe. Nekem kell az, akire felnézek, és ő a férfi, akkor hallgatok rá

– vázolta fel, hogy szerinte milyen párra van szüksége.

 

@opus28053 Milyen is egy igazi amazon, a képlete alapján mi van a színfalak mögött?🤔 Szételemeztük @Miló Viktória Világbajnokot😎🥊 #opus28#numerology #numbers #numerologia #szammisztika #prediction #business #uzlet #szemelyiseg #elemzes #onismeret #nekedbe #foryou #foryoupage #fyp #fy ♬ eredeti hang - OPUS

 





 





Ezeket olvastad már?
Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás