Megkezdte az iskolát a sztárpár kislánya: „Egy-két gyermek pityergett, ő nem”

Megkezdte az iskolát a sztárpár kislánya, nővére kiokosította a trükkökről. Miller Zoltán és Vágó Bernadett meghatódott a mérföldkőtől.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.09.05.
Módosítva: 2024.09.05.
Vágó Bernadett Miller Zoltán iskola

Szeptemberben nem csak a Magyarország, szeretlek! című kvízműsor 100. adását ünnepelte Miller Zoltán és Vágó Bernadett: a Duna vetélkedőjének két csapatkapitánya beíratta kislányát az általános iskolába.

miller zoltán és Vágó Bernadett
Miller Zoltán és Vágó Bernadett kislánya megkezdte az első osztályt (Fotó: Duna)

Miller Zoltán: „A nővére kiokosította őt”

Szülei rátermett, vagány lányként jellemzik a kis Bellát, de azért összeszorult a szívük, mikor az évnyitón ki kellett menniük az osztályteremből, otthagyva az új közösségben a kislányt.

A kislányunk, Bella a héten ment először iskolába

– mesélték a Duna Családbarát című műsorában

Az évnyitó nagyon szép volt, az elváláskor az osztályteremben viszont egy-két gyermek pityergett, ő nem. Boldog vagyok, hogy nem érzi magát elhagyatottan, kíváncsian és talpraesetten kezdte el az első osztályt” – büszkélkedett Vágó Bernadett.

Miller Zoltán hozzátette:
A nővére, Emma, aki már 14 éves elmúlt, kiokosította őt a nyáron, hogy melyik a legjobb hely a padok közül. Az utolsó sorban, az ablak mellé kellett volna ülnie, de mivel az összes fiú osztálytársa lefoglalta ezeket a helyeket, ezért neki elöl lesz helye, a többi lánnyal” – mesélte az énekes-színész, majd hozzátette, bíznak benne, hogy a tudás mellett sok baráti kapcsolatra is szert tesz majd kislányuk az iskola falai között, ahogyan ő is sok fontos barátságot őriz máig az iskolásévekből.

A mi kapcsolatunk egy szerencsés csillagzat alatt született”

A színészpár – akik idén már a hetedik évfordulójukat ünnepelték – között tökéletes az összhang és harmónia. Pedig korábban megfogadták, hogy szakmabelivel nem szűrik össze a levet… Végül az érzések felülírták az elveket, kapcsolatuk működésével kapcsolatban Bernadett a Mokkában év elején elárulta:
A mi kapcsolatunk egy szerencsés csillagzat alatt született, én azt gondolom, mert nagyon nagy szerencse, hogy mi akarunk együtt lenni. Nagyon nagy szerencse, hogy meg akarjuk oldani az esetleges konfliktusainkat, ha van. Nagyon nagy szerencse, hogy mindketten akarjuk. Nagyon nagy szerencse, hogy egy irányba nézünk. Szóval ezek olyan dolgok, amik ha így összeérnek, akkor az csak jó lehet!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás