Meghökkentő, mit mondott a kisfiáról Mádai Vivien

A műsorvezető kisfia betöltötte a 10. életévét, mely alkalomból az édesanyja is felköszöntötte, nem is akárhogyan... A kissrác egyébként kábeltévét kért a nagy napra ajándékba, hogy nézhesse a híreket.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.09.14.
Módosítva: 2024.09.14.
Mádai Vivien kisfia idősebb születésnap

Mádai Vivien egy magható posztolt tett közzé az Instagram-oldalán, megemlékezve arról, hogy az élete legfontosabb szereplőjének, a kis Zénónak ma, azaz szombaton van a születésnapja. A kisfiú az édesanyja szerint egy nagyon különleges emberke, és bár nyilván minden édesanya ezt gondolja, Vivien fiában tényleg van valami, ami nagyon egyedivé teszi a korosztályához képest. Ennek a kisfiúnak sokkal idősebb a lelke, mint bárkinek a környezetében. 

madai vivien  5226_MO
Mádai Vivien szerint a kisfia lelke sokkal idősebb, mint a fizikai teste (Fotó: Mediaworks archív)

75 éves főnök 

Az egykori műsorvezető nem csak személyesen, de a közösségi oldalán is felköszöntötte a gyermekét, akiről olyan információkat árult el a nagyközönségnek, amire senki sem lehetett felkészülve. Például megtudhattuk azt, hogy a kisfiút jobban érdekli a híradó nézése, mint a kisautóval való játszás: 

Ma ünnepli a 10. születésnapját a lelke mélyén valójában 75 éves főnökünk, Zéni, aki a barátainak már csak Csucsu. Meg vannak számlálva a napjaim, mert lassan leesik neki, hogy ciki, ha megfogom a kezét az utcán, és ettől minden percben bőgnöm kell. Jön-megy, egyedül közlekedik, és úgy a legnagyobb életművész, hogy közben kitűnő tanuló, megbízható, és a legőszintébb ember, akit ismerek. Néha talán túlságosan is. Karakterét tekintve, pedig csak annyit szeretnék mondani, hogy születésnapjára kábeltévét kért, amin tudja nézni a híradót és a sportot. Isten éltesse az én legnagyobb tanítómat, életem legfontosabb szereplőjét, az én örök kisbabámat” - írta könnyekig meghatva Mádai Vivien. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás