„Kicsoda??” - ez volt Károly király egyszavas reakciója Harry hercegre

Az uralkodó nem rejtette véka alá a véleményét.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.02.
viszály III. Károly király királyi család Harry herceg

Az egész világot sokkolta, amikor a királyi család két tagjáról is kiderült, hogy daganatos megbetegedéssel küzdenek. Katalin hercegné még nem tért vissza királyi feladataihoz, nem úgy III. Károly király, aki újra munkába állt.

Trooping the Colour
Károly király rideg reakciója fia lehetséges visszatérésére Fotó: ZUMAPRESS.com

Az uralkodó betegsége alatt felreppentek olyan pletykák, miszerint Harry herceg visszatérhet a királyi családhoz, amíg a király beteg. Ám később ezt több forrás is cáfolta, és III. Károly királynak nem lágyult meg a szíve, valamint elfogadta a hercegi pár 2020-as döntését, hogy távoztak a királyi családból.

A király gyakran került Harry céltáblájára, számos váddal illette őt. Harry és Meghan hatrészes Netflix-sorozatában a herceg azzal vádolta meg apját, hogy hazudott egy fontos találkozón, körülbelül akkor, amikor elhagyta az Egyesült Királyságot, míg memoárjában, a Spare-ben azt állította, hogy apja a saját érdekeit az övéi elé helyezte.

Harry szavaira azonban az uralkodó nem reagált - bár adott egy váratlan egyszavas választ, amikor tavaly egy eseményen a fiáról kérdezték. III. Károly király meglátogatta a Kelet-londoni Egyetem Stratford campusát annak 125. évfordulója alkalmából, ahol emléktáblát avatott fel, és megnyitotta az új kórházat és az alapellátás képzési központját.

A látogatás során az uralkodó átment, hogy üdvözöljön néhány diákot és más vendéget, akik azért gyűltek össze, hogy láthassák a királyt. Miközben kezet fogott, az egyik férfi a következőt mondta: 

Hozza vissza Harryt, kérem, vissza tudná hozni, kérem, uram?

A király látszólag először nem hallotta, hogy a férfi kiről beszél, és megkérdezte: „Kicsoda?” A férfi erre megismételte: „Harry, az ön fia”, amire Károly idegesen és szívszorítóan válaszolt: „Jó lenne”, majd gyorsan tovább ment.

Egy királyi forrás elárulta, hogy a 75 éves uralkodó nagyon szeretne kibékülni és, ha többet látná a fiát, és úgy véli, hogy ez a monarchia javára válna - írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás