Kiderült Katalin hercegné meg fog-e jelenni a 2024-es párizsi olimpián

A walesi hercegé már a következő nyilvános szereplését tervezi, méghozzá nem is akárhol. Katalin hercegné a legfrissebb információk szerint szívesen megnézne néhány számot, így feltűnhet a párizsi olimpián.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.08.04.
Módosítva: 2024.08.04.
olimpia katalin hercegné tenisztorna wimbledoni Vilmos herceg

Katalin hercegné rákbetegségének híre idén év elején járta körbe a sajtót, azóta a világ egy emberként szurkol neki a teljes gyógyulásért. A kemoterápia nagyon sok erejét elvette és ahogyan azt a palota kommunikálta is, a hercegné visszavonult nyilvános szerepléseitől, hogy a gyógyulásra és családjára koncentrálhasson a nehéz időkben.

Katalin hercegné
Katalin hercegné betegsége óta csak két nyilvános eseményen jelent meg, az egyik a wimbledoni tenisztorna döntője volt Fotó: Rob Newell – CameraSport/Getty Images

Bármikor felbukkanhat Párizsban

Katalin hercegnét fél évig nem láthattunk nyilvános eseményen, majd először júniusban, a III. Károly királyt ünneplő parádén, a Trooping the Colouron tűnt fel először. Néhány héttel ezelőtt a wimbledoni tenisztorna döntőjén jelent meg, ahol hatalmas ováció fogadta. Mint ismeretes, Katalin rajong a sportokért, ezért nem kizárt, hogy az olimpiai játékokból is szeretne megnézni néhányat. Az expressz brit híroldal információi szerint a hercegné szeretné jól érezni magát és egyre több eseményen részt venni. A Kensington-palota egyelőre nem adott ki hivatalos információt, hogy mikor térhet vissza királyi feladataihoz, mivel Katalin júniusban úgy nyilatkozott, hogy vannak jobb és nehezebb napjai a kezelés során.

Egy bennfentes most elárulta, hogy Katalin ügyében még nem született döntés, hogy részt vehet-e a párizsi olimpiai játékokon, mivel ez az egészségi állapotától függ és orvosain múlik, hogy zöld utat adnak-e neki. A wimbledoni teniszdöntőn ugyanez volt a protkoll egyébként: a hercegné érkezése utolsó pillanatban dőlt csak el. 

Katalin hercegné
Katalin hercegné nagy sportrajongó Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Kedves emlék fűzi az olimpiához

Katalin hercegné 2012-ben is részt vett az olimpiai játékokon nézőként, amelyet abban az évben éppen Londonban rendeztek meg. Akkor már Vilmos herceg felesége volt, és szurkolás közben készült róluk egy ikonikus fotó is. Ebben az évben együtt szurkoltak a tenisz, úszás, atlétika és torna számokon is. Vilmos herceg vélhetően jövő héten utazik Franciaországba és valószínűleg két idősebb gyermekük, György herceg és Sarolta hercegnő is vele tart majd. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás