Íme Katalin hercegné filléres tippjei az egészséges táplálkozáshoz

A walesi hercegnő köztudottan egészséges mediterrán típusú étrendet követ, és egészséges reggelit, ebédet és vacsorát eszik – a zabkása kulcsszerepet játszik benne.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.12.
filléres katalin hercegné rákbetegség zabkása étrend

Mint arról a Metropol is beszámolt, befejeződött Katalin walesi hercegnő kemoterápiás kezelése. Ezt személyesen Katalin, Vilmos brit trónörökös felesége jelentette be hétfőn.

Day Fourteen: The Championships - Wimbledon 2024

KATE MIDDLETON
Fotó: Rob Newell – CameraSport/Getty Images

Az utóbbi hónapokban sokakat érdekelt, hogy a háromgyermekes anyuka hogyan alakítja ki a napi étkezését amióta rákkal diagnosztizálták

A 42 esztendős hercegnő januárban hasüregi műtéten esett át, és március végén közzétett személyes videóüzenetében elmondta, hogy megelőző jellegű kemoterápiás kezelésben részesül, mivel a műtétje utáni tesztek daganatos elváltozást mutattak ki.

Étrendjéről az évek során rengeteget cikkeztek, mindennapi étkezései állítólag nagyrészt gyümölcsökből és zöldségekből állnak. Reggelire állítólag a mediterrán diéta ételeit fogyasztja – beleértve a növényi alapú termékeket, mint például egy zöld káposzta, matcha, spenót és áfonyaturmixot.

Szakértők úgy gondolják, hogy rendszeresen fogyaszt egy tál zabpelyhet. És mivel elfoglalt anyuka és gyakran sportoló hercegnő, nem meglepő, hogy állítólag a lassú égésű energiazab rajongója – számolt be a Mirror.

A zabkása, „szuperélelmiszerként” ismert. A zab segíthet abban, hogy hosszabb ideig jóllakott maradj, ami megakadályozhatja a nassolást vagy a túlevést, és ezáltal segíthet a nem kívánt kilók eltüntetésében, mivel a laktató ételek fogyasztása segíthet a kalóriabevitel csökkentésében.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás