Gyász: elhunyt a nézők kedvenc séfje - Videó

A tévés szereplések mellett számos elismerést is szerzett.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.21. 12:40
gyász tragédia halál fájdalmas veszteség sztárséf

Szörnyű veszteség: 64 éves korában elhunyt Greg Malouf ausztrál sztárséf, akit leginkább a MasterChef című műsor vendégeként ismerhettek meg a nézők.

szakács
64 éves korában elhunyt az ausztrál sztárséf Fotó: Gavriil Grigorov

A MasterChef Australia egykori zsűritagja, George Calombaris szombaton osztotta meg a szívszorító hírt követőivel az Instagram-oldalán, amelyen Malouf séfruhában látható. Posztjában megrendítő sorokkal búcsúzott kollégájától:

A mai nap szomorú mindannyiunk számára. Elvesztettünk egy óriási embert, Greg Maloufot. Egy gyönyörű férfi. Igen, egy csodálatos séf. Szeretettel küldöm a családjának az erőt. Hiányozni fog az összes görög és libanoni ételről szóló vicce. Nyugodj békében, nagyszerű ember. Találkozunk a túloldalon.

Greg Malouf volt a második ember Victoria államban, aki 21 évvel korábban második szívátültetésen esett át. Michelin-csillagos séf volt, emellett tanácsadóként is dolgozott.

A „közel-keleti konyha keresztapja” hat díjnyertes szakácskönyvet is kiadott, köztük az Arabesque-t és a Saha-t. Melbourne-ben libanoni szülők gyermekeként született, Malouf úttörő volt az ausztrál kulináris közösségben, és neki tulajdonítják, hogy a libanoni ételek ekkora népszerűségnek örvendenek világszerte.

Az 1990-es évek elején a dél-melbourne-i O'Connell's, majd 2001 és 2012 között a MoMo közel-keleti étterem vezető séfje volt - írja a Metro.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás