Megdöbbentő vallomást tett Caramel: megszólalt a szakításról is

Az énekes már az első pillanattól érezte, hogy Szilvi nélkül nem tud élni. Caramel felesége esküvői fotókkal ünnepelte kilencedik házassági évfordulójukat.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.09.07.
Molnár Ferenc Caramel Caramel felesége évforduló

Minden pár legnagyobb napja, amikor kimondják egymásnak a boldogító igent és megfogadják, hogy jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. A Megasztár második évadának győztese, Molnár Ferenc Caramel már több éve boldog házasságban él, elmondása szerint is imád családfő, férj és édesapa lenni. Persze ezek az évek nem mindig voltak könnyűek, de kitartottak egymás mellett.

Molnar Ferenc Caramel
Caramel már lassan egy évtizede boldog házasságban él (Fotó: Németh András Péter)

Már lassan tíz éve együtt

A napokban viszont a házaspár egy fontos mérföldkövet ünnepelt kapcsolatukban, ugyanis csütörtökön volt a 9. házassági évfordulójuk. Ebből az alkalmából Caramel felesége, Szilvi megható képsorokat osztott meg, amin a 2015-ös ceremónia legemlékezetesebb pillanatai vannak.

Szilágyi Szilvia, évforduló
Esküvői képekkel ünnepelte a 9. házassági évfordulóját Carmel felesége (Fotó: Instagram/ Szilágyi Szilvia)

Caramel megszólalt a szakításról

Bár most dúl kettőjük közt a szerelem, a közös életükhöz vezető út nem zökkenőmentes. Caramel Lékai-Kiss Ramóna podcastjében beszélt arról, hogy Szilvivel egyszer szakítottak és közel két évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra egymásra találjanak.

Én azt éreztem, nem tudok nélküle élni és ő is ezt érezte. Volt egy pillanat, amikor azt éreztem, döntést kell hozni, hogy mi történjen velünk. Próbáltam a lehető legegyszerűbben megfejteni ezt a helyzetet, miért nem tudom elengedni, ő miért nem tud elengedni engem. A legegyszerűbb válasz lett a megoldás, egyszerűen azt éreztem, nem tudok nélküle élni, nem tudom kitörölni a fejemből, nem tudom elvágni ezt a szálat egyik napról a másikra, úgyhogy akkor próbáljuk meg együtt, álljunk egymáshoz komolyan és ehhez a párkapcsolathoz

– mesélte a TV2 Titkok Ramónával podcast műsorában. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás