"Annyira hasonlítotok" - Tóth Andi megmutatta anyukáját, elájultak a rajongók - Videó!

Az énekesnő ritkán ad betekintést a magánéletébe, de most kivételt tett. A kommentelők pedig nem győzték dicsérni, milyen gyönyörű az anya-lánya páros.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.01.
Tóth Andi főzés anyuka

Mint arról a Metropol is beszámolt, Tóth Andi tavaly márciusban jelentette be teljesen váratlanul, hogy felhagy az énekléssel. Ez persze nem azt jelenti, hogy már soha többet ne hallhatnánk a még mindig csak 25 éves énekesnőt, azonban már nem az éneklés határozza meg az életét.

20230713_sunhill megnyito_02457_MW_bulvar_MK
Fotó: Máté Krisztián

Legújabb projektje például a főzéshez kötődik, ugyanis Andi elindított egy sorozatot a YouTube-on "Max rendelünk" névvel, aminek már a 9. része is kikerült az énekesnő YouTube oldalára. A mostani résznek a különlegessége, hogy a fiatal lány ritkán látott édesanyjával tevékenykedik a konyhában. 

Tóth Andi beharangozóként fotókat tett ki az Instagram oldalára magáról és anyukájáról, a kommentelők pedig elájultak, hogy milyen gyönyörű a páros és mennyire hasonlítanak egymásra.

Ma 15:00-kor érkezik a Max rendelünk 9. része youtubera! Anya pedig csatlakozik hozzánk, hogy megmutassa a tuti Kekk és Vinetta recepteket erdély módra. Imádom veletek ezeket a kis videókat Pusssz és BOLDOG SZEPTEMBERT!!!! VÉGRE ŐSZ

- írta a képekhez Andi.

A teljes adást itt nézheted meg: 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás