Örömhírt jelentett be Tóth Andi, özönlenek a gratulációk

Hatalmas öröm érte a fiatal tehetséget.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.06.22.
Tóth Andi megható Joy Social Media Award mérföldkő díjátadó

A Joy Social Media Award egyik jelöltje volt Tóth Andi, aki végül át is vehette a #MÉRFÖLDKŐ kategória nagydíját. Az énekesnő, aki egy egyszerű, de merész, rövid fekete ruhában jelent meg a díjátadón, később a közösségi oldalán megindító bejegyzést tett közzé: ebben a támogatás mellett sok minden másért is köszönetet mondott, és háláját fejezte ki.

20230713_sunhill megnyito_02457_MW_bulvar_MK
Sok mindenért mondott köszönetet az énekesnő / Fotó: Máté Krisztián

Köszönöm a jelölést, köszönöm ezt a díjat, köszönöm ezt a 10 évet! Köszönöm ezt a kivételes életet, köszönöm a mély pontokat és boldog pillanatokat, köszönöm a sok nehéz időszakot, amikből egyre erősebb nőként térhettem vissza. Köszönöm a csalódásaimat, amikből megtanulhattam, kikben nem bízhatok, köszönöm a csodás barátaimat akik mellettem voltak és fogták a kezem. Köszönöm a rossz és jó döntéseket, a lehetőségeket amikkel igyekeztem mindig élni. Köszönöm, hogy élhetek, hogy egészséges vagyok, nyitott és tanulásra képes. Köszönöm, hogy sok ember inspirálónak tart és támogat! Előttünk az élet... KÖSZÖNÖM!

- üzente meghatottan az énekesnő az Instagram-posztjában, mialatt a rajongói a kommentszekcióban továbbították az elismerésüket és a jókívánságaikat.

Andi, kivételes tehetség vagy. A valódi tehetségeket pedig minden jóérzésű ember támogat. Körbeveszünk, mert szeretünk. És a legjobbat akarjuk Neked. Isten áldjon az utadon, megyünk veled

- jelentette ki Andi egyik követője.

Gratulálok neked, Andi! Sok sikert a továbbiakhoz!

- tette hozzá egy másik rajongó.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás