Szívszorító vallomást tett Tóth Vera, súlyos döntést kellett hoznia a babáról

A mindig ragyogó és vidám énekesnő mosolya mögött mély szomorúság bújt meg az elmúlt időszakban. Tóth Vera nagyon szeretne édesanya lenni, de hiába minden, nem jön össze a nagyon várt baba. Most kiderült az is, miért!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.14.
Tóth Vera gyermekáldás lemondás

Az énekesnő számára ez a nyár teljesen másról szólt, mint eddig. Tóth Vera túlhajtotta magát, a sok stressz nem tesz jót a babaprojektnek, súlyos döntést kellett hoznia. Az aranytorkú előadó úgy érezte, ki kell tálalnia eltűnése okairól a rajongóinak. Szerinte ugyanis polgárpukkasztóan sokat posztol az élet napos oldaláról és szerette volna, hogy mindenki lássa a másik oldalt is. 

Tóth Vera
Tóth Vera hiába vágyakozik, nem jön össze a baba Fotó: TV2

Tóth Vera: Régóta szeretnék anya lenni, és évek óta nem jön össze!

Őszinte vallomást tett az énekesnő az Instagram-oldalán arról, miért tűnt el az utóbbi időben. Tóth Vera megrázó őszinteséggel tárta ki lelkét, elárulva, hogy annyira túlhajtotta magát, hogy súlyos egészségi gondjai lettek. 

„A sok pihenésnek, elvonulásnak oka van. Csak ugye az élet árnyoldalait nem mindig mutatja szívesen az ember, mert fél, hogy sebezhetőbb, támadhatóbb lesz és valljuk be, jellemző a társadalomra, hogy néha extra kegyetlenül bánik a másikkal” – írta ki magából érzelmeit a korábbi Megasztár-győztes. 

„Úgy másfél éve élek fura rosszullétekkel, s egy tavaszi éjszakán a sürgősségin értékeltem át addigi életemet. Túlhajtottam, felborítottam a testem körforgását, szétstresszeltem magam, hülyén táplálkoztam, belecsúsztam abba, hogy csak a teljesítményem által lehetek valaki. Totál mélyponton voltam, hogy nem hívnak a tévék, csak valami gagyiba, vagy érdektelen reggeli műsorokba. Gondoltam, kezdik lehúzni a rolót. Ez persze csak a fejemben élő démonok hangja volt, de addig járattam csúcsra ezeket a gondolatokat, amíg a testem nem jelezte, hogy gebasz van: néha az autópályán kellett félreállnom, 150-es pulzussal, szédüléssel, néha fel sem tudtam kelni, annyira rosszul voltam. Régóta szeretnék anya lenni, és évek óta nem jön össze.”

Tóth Vera szerint az áhított gyermekáldás elmaradásában a Covid okozta bizonytalanság, a poszt-Covid-sztorik, a brutális küzdés az elemekkel játszottak leginkább szerepet. 

A jó, és termékeny éveim mentek el arra, hogy egyenesbe hozzuk magunkat, a vállalkozásainkat, a karrierünket. Ezzel a nehéz puttonnyal a hátamon komoly egészségügyi problémákat kreáltam magamnak. (Ne gyilkold magad, mint én.) Majd írok róla részletesen, nemsokára. Szúrtak, diagnosztizáltak, és szigorú és fegyelmezett életmódváltásra kényszerítettek, komoly stresszmenedzsmenttel. Ezért született meg a döntés, hogy minimalizáljuk a munkát erre a nyárra. Nagyon más dimenziók nyíltak meg és lám, lehet így is élni! Állati sok lemondás van benne, nehéz, kényelmetlen út, szigorú, kilengésmentes napok, de nem bánom, büszke vagyok magamra, hogy eddig sikerült tartani. Sajnos még nincs vége, de hihetetlen fejlődésen estem át... Azt hiszem, most nőttem fel igazán és remélem, majd más is merít erőt belőle.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás