Az egész világ róla beszél. Íme Taylor Swift hét különös titka

Hogyan vált a pennsylvaniai farmon felnőtt countryénekesnő szupersztárrá? A hálószobájában dalokat írva 12 évesen még nem tudta elképzelni a jövendő zenei világuralmát, de később valóra váltotta. Lássuk Taylor Swift sikere legfontosabb titkait!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.08.21.
Módosítva: 2024.08.21.
Taylor Swift siker titok

Taylor Swift nevét szinte mindenki ismeri a világon, ám az, hogyan lett világhírű énekesnő, sokak számára titok. A Hot! magazin összeállításából kiderül, hogyan valósította meg az álmait.

Taylor Swift példátlan sikerének 7 hot feltöltés
Taylor Swift countryénekesből lett szupersztár Fotó: Northfoto/Hot! Magazin

Őrületes tehetség

Korszakos zseni a zene és a szöveg terén is, amit a szülei korán felfedeztek benne, ezért is költöztek miatta Nashville-be.

„Egy olyan világban, ahol a legtehetségesebbek is komoly stábot alkalmaznak a slágereik elkészítéséhez, Swift egyedül irányít, és legfeljebb két munkatárssal dolgozik. 2019 óta öt lemezén 135 dalt jelentetett meg” – mondta egy forrás az Us Weeklynek.

Bárkivel barátkozik

Manapság a rajongói több korcsoportot és nemet is felölelnek, a koncertjein összefuthatunk Vilmos herceggel, Tom Hanksszel és Julia Robertsszel is. Jól tudja: az, hogy kedves a rajongóival, kulcsfontosságú ahhoz, hogy világszerte milliók imádják. Az estjein mindig meg is köszöni a tapsukat és a támogatásukat.

Jóban van a királyi családdal is Fotó: Instagram/taylorswift_official/Hot! Magazin

Nem irigy senkire

Amint egyre híresebb lett, a hóna alá nyúlt az olyan feltörekvő tehetségeknek, mint Sabrina Carpenter, Girl in Red és Phoebe Bridgers azzal, hogy magával vitte őket a turnéira. Soha nem került szembe a kollégáival sem. Amikor Beyoncéval egy időben turnézott, szeretettel drukkolt a sikeréért. Csodálják egymás tehetségét, igazi barátnők.

Blake Livelyvel is jó barátságot ápol Fotó: Instagram/taylorswift_official/Hot! Magazin

Rejtvényekkel szórakoztat

Az évek során mestere lett annak, hogy a rajongóit rejtvényekkel vonja be a munkáiba. Nyomokat rejt el (a szövegeitől a zenei vi­deó­in át a ruháiig), teljes szövegeket ad a hallgatóinak, hogy tájékozódjanak a korábbi kapcsolatairól – anélkül, hogy megnevezné, ki ihlette az adott dalát.

Haveri kör

A baráti köre először 2015-ben vált ismertté, amikor Gigi Hadidtól Mariska Har­gi­tayig mindenkit meghívott a Bad Blood klipjébe. Blake Lively, Selena Gomez, Zoë Kravitz, Ice Spice és Sophie Turner régi haverjai. Sok civil barátja is van, akik segítenek neki a földön maradni; ilyen például Abigail Anderson, akivel még a gimiben egy osztályba járt.

Taylor Swift profi üzletasszony

Intelligens üzleti elmével és természetes kreativitással rendelkezik. Idén felkerült a Forbes milliárdos listájára: ő az első zenész, aki kizárólag a zenéjéből lett milliárdos. A marketing mesterévé is vált.

Megrémít az átlagosságtól való félelem! Szeretném a legtöbbet kihozni a sikerből, mert talán nem tart örökké

– mondta korábban a TMZ-nek Swift.

Super Bowl LVIII - San Francisco 49ers v Kansas City Chiefs
Boldog párkapcsolatban él Fotó: Getty Images/Hot! Magazin

Boldog magánélet

Nem sok pasival járt, ám a választottjai nagyrészt hírességek. Hat évig volt Joe Alwynnal, most pedig Travis Kelcevel jár.

„Még sosem volt ennyire szerelmes! Ha megállapodna Kelce mellett, az mesés volna, ám ha mégsem így alakul, akkor biztosan kapunk erről egy szívfájdító albumot” – állította egy forrás az Us Weeklynek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás