Taylor Swift kinézte magának Vilmos herceget: egyértelműen álláspontot foglalt

Nem kisebb sztár folyt bele a brit királyi család vitájába, mint Taylor Swift. Egyértelműen oldalt választott Harry és Vilmos között.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.06.25.
Módosítva: 2024.06.26.
Vilmos herceg harry Taylor Swift

Világraszóló testvérháború alakult ki III. Károly király és a megboldogult Diana hercegné két fia között. Vilmos herceg és Harry viszálykodása nemcsak a brit királyi család tagjaira van hatással, közös ismerőseik is kénytelenek voltak eldönteni, kinek a pártját fogják ezentúl.

vilmos herceg harry herceg
Ezen a 2017-es fotón még látszik a jó testvéri kapcsolat Vilmos herceg és Harry között, Meghan felbukkanásával azonban megromlott a testvéri viszony – Fotó: James Whatling / MEGA

Taylor Swift térfelet választott

Taylor Swift napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője, s ahogy azt lapunk is megírta, a hétvégén a nagyszabású londoni koncertjén ott bulizott Vilmos herceg és két nagyobbik gyermeke, György herceg és Sarolta is. Az énekesnő még egy szelfit is lőtt a backstage-ben az egyértelműen VIP-nak számító rajongókkal.

Az amerikai énekesnő azonban nem ilyen előzékeny a brit királyi család minden tagjával. Míg Vilmos kedvéért boldogan váltott néhány szót a királyi csemetékkel, addig a megboldogult Diana hercegné másik fiáért már nem dobott el mindent, sőt.

Harry herceg felesége, Meghan is szeretett volna kapcsolatba lépni a világszerte imádott énekesnővel, ám kosarat kapott tőle. Meghan ugyanis tavaly elhívta Taylort az akkor még futó Archetype című podcastjébe. A brit királyi családból kitaszított exszínésznő kézzel írt levelet neki, bizonyára gyöngybetűkkel, hiszen mestere a kalligráfiának, azaz a szépírásnak. Ráadásul akkoriban egy interjúban azt is kihangsúlyozta, hogy többször is járt már Taylor Swift-koncerten. Azonban hiába minden igyekezet, Taylor nem élt a lehetőséggel, nemet mondott a beszélgetésre való meghívásra.
Úgy fest, Taylor a »walesi csapat« mellett áll” – fogalmazott egy bennfentes.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás