Megőrül az internet népe Vilmosért: így még biztosan sosem láttad a walesi herceget!

A trónörökös a napokban ünnepelte a születésnapját.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.06.23.
Módosítva: 2024.06.23.
Sarolta Vilmos Taylor Swift Taylor Swift: The Eras Tour énekesnő

Június 21-én töltötte be 42. életévét a walesi herceg, Vilmos. A brit királyi család, főleg az utóbbi időben, sok nehézségen és szomorúságon ment keresztül, miután az uralkodó, III. Károlynál és Vilmos herceg feleségénél, Katalinnál is rákot diagnosztizáltak, a küzdelem pedig továbbra sem ért véget. Az évek során azonban rengeteg boldog pillanatban is volt részük – ezekről még korábban megemlékeztünk. Nemrég pedig a trónörökös egyenesen felrobbantotta az internetet azzal a videóval, amelyen egy szemfüles rajongó örökítette azt, hogyan rázta Vilmos egy Taylor Swift-koncerten.

Wedding of the Duke of Westminster and Olivia Henson
Nem semmi videó látott napvilágot Vilmos hercegről! Fotó: Zumapress.com

A walesi herceg két idősebb gyermekével, Györggyel és Saroltával vett részt a népszerű énekesnő The Eras Tour koncertsorozatának első állomásán Londonban, a Wembley-stadionban, a kulisszák mögött pedig néhány közös fotót is készítettek. Ezeket a fényképeket később Vilmos és Taylor Swift is megosztotta a közösségi oldalán, ám az igazi szenzációt az a videófelvétel jelentette, amelyen az látható, ahogy a herceg önfeledten táncol az énekesnő Shake It Off című slágerére. 

A videó alatti kommentszekcióban az internetezők le voltak nyűgözve Vilmos lazaságától, és többen kijelentették, ez a legnagyszerűbb felvétel, amely valaha napvilágot látott a walesi hercegről – írja a Life.hu

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás