Tornázás közben domborodott ki: megmutatta terhes pocakját Rubint Réka

A rajongók rettenetesen örülnek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.24.
Rubint Réka kismama terhesség egészség

Aki figyelemmel kíséri Rubint Réka életét, az tudja, hogy számára a család jelent mindent. Réka mindig tele van energiával, folyton mosolyog, nevet, pozitív a kisugárzása, és csak úgy imádja habzsolni az életet. Minden pillanatot vidámságban igyekszik tölteni, és házasságának, gyerekinek és barátainak sok élményt kíván biztosítani. Amikor terhes lett a kis Larácskával, egy egész ország szorított, hogy a terhessége rendben legyen. Réka pedig még állapotosan sem adta fel álmait: még akkor is a magyarok megtornáztatását, az egészségük védelmét tűzte ki célul, így kismama-torna videókat készített. Ezzel kapcsolatban szólalt most meg Réka. 

Rubint Réka még mindig bomba formában van 

Réka számára mindig is fontos volt az, hogy segítsen a magyaroknak jó egészségben maradni. Ezért dobtak férjével a piacra diétás termékeket, és ezért tartanak rendszeresen edzéseket. Régen VHS-en és DVD-n nézhettük Réka tornázós videóit, ma azonban már ott van erre az internet. Néha azonban jó egy kicsit nosztalgiázni, letörölni a port a régi kazettáinkról, és hagyni, hogy elárasszanak az emlékek.

Réka most pontosan ezt tette. Elővett ugyanis egy 22 évvel ezelőtti felvételt Larával, és azt is megmutatta, milyen volt az, amikor az első terhessége alatt tartott edzéseket. 

Kinek ismerős ez a VHS, DVD? Rengetegen kértétek! Íme egy újabb klasszikus video a videótárban , amely 22 évvel ezelőtt készült segítségedre lehet a várandósság alatt. Edzésprogram a 3 trimeszterre bontva. Edzőtársam, Schobert Lara, aki azóta már önálló edzéseket tart és gyönyörű felnőtt Nővé cseperedett!

- írja Réka. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás