Schobert Norbi élete művét mutatta meg — fotó

A fitneszguru és családja rendkívül aktív életet élnek mind a magánéletben, mind közösségi oldalaikon. Schobert Norbi legfrissebb fotója kétségkívül élete munkáját tükrözi.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.30.
Módosítva: 2024.07.30.
Schobert Norbi edzés nyaralás Rubint Réka

Schobert Norbi sokszor kapott már élete folyamán negatív kritikákat, az ország fitneszguruja azonban sosem törődött rosszakaróival. Legújabb bejegyzése tökéletesen szemlélteti, hogy mennyi mindent tett le az asztalra.

Schobert Norbi
Schobert Norbi gyerekeivel élete fotóját készítette az edzőteremben (Fotó: Markovics Gábor)

Schobert Norbi elsírta magát

A Schobert család jelenleg a Maldív-szigeteken nyaral, amelyről már több posztot is közzétettek. Rubint Réka a gyerekekkel egy nappal hamarabb indult el, mert Norbi egykori rendőrként az Állami Gondozottak Országos Találkozóján 800 gyereket és 300 kísérőt tornáztatott meg, ennek a felkérésnek eleget téve a családfő csak később csatlakozott az álomutazáshoz. 

A helyszínről Norbi rendkívül megható fotóval jelentkezett: edzése közben ugyanis egyszer csak arra lett figyelmes, hogy mindhárom gyereke csatlakozott. Jóllehet, a sport a legfontosabb dolog a család életében, mégsem számít mindennaposnak, hogy mindannyian egyszerre múlassák az időt az edzőteremben. Norbi okkal hatódott meg a bensőséges családi történésen, bejegyzése néhány óra leforgása alatt több ezer kedvelést és számtalan hozzászólást kapott.

Lementem este a gymbe futni. Majd csendben megjött mindhárom gyerekem. Senki nem hívta vagy küldte Őket. Elkezdtek a háttérben egymásnak köredzést tartani. Sose láttam még ilyet. Együtt edzeni a hármat, belső motivációból. Itt magas a páratartalom, izzadtam a futógépen, és így a könnyeim nem látszódtak. Kértem Tőlük egy közös képet, mielőtt eljöttem, és egy dolgot nem mondtam meg Nekik: Életem fotója!

 írta a kép mellé Norbi.

A fotót elnézve pedig joggal húzhatja ki magát, hiszen a rengeteg befektetett energia meghozta gyümölcsét: gyerekei pont ugyanolyan fontosnak tartják a mozgást, mint ő maga, arról nem is beszélve, hogy milyen jól kijönnek egymással.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás