Visszatért a szexszimbólum: így fest Rábaközi Andrea közel a 60-hoz

A gyönyörű manöken megdöbbentő szépségében tündököl közel a 60-hoz is. Rábaközi Andrea nagy áldásnak tartja az öregedést, amit el kell fogadni.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.08.26.
Rábaközi Andrea visszatér szexikon modell

Visszatért a kamera elé a 80-as évek szexszimbóluma, Rábaközi Andrea, aki az új fotósorozatán letagadhatna akár évtizedeket is. Az 57 éves manöken szereplése különleges, ugyanis végre úgy állhatott kamera előtt, ahogy igazán szeretett volna. Andi arra buzdítja a nőket, hogy ne féljenek elfogadni az öregedést.

Rábaközi Andrea
Visszatért a szexszimbólum: így fest Rábaközi Andrea közel a 60-hoz (Fotó: CKM 1998)

Szeretem a korom! Azon nők közé tartozom, aki egyáltalán nem fél az öregedéstől. Igen, telik az idő és ez érződik és látszódik mindenen, de állítólag van humorérzékem és ehhez is így állok” – kezdte a Metropolnak a csodás modell, aki sokszor érzi azt, hogy fejben már előrébb tart, mint testben.

Sokszor érzem, hogy a testem küszködik az akaratommal

– jegyezte meg Andrea, aki szerint nincs a fiatalságnak sajnos titkos gyógyszere.

„Bennünk van a csoda”

Andrea sokat foglalkozik tanácsadással és rendszeres téma nála az idő múlása okozta depresszió. A szexikon hisz abban, hogy fejben dől el testünk sorsa.

Lehetnek a nők depressziósak, vagy félhetnek a korosodástól, de valójában nincs csoda. A csoda csakis bennünk rejlik. Nagyon fontos az, hogy megéljük a változásokat és elfogadjuk. Nagyon nagy közünk van a mentalitásunkkal ahhoz, hogy bennünk és körülöttünk mi, hogyan történik

 – jegyezte meg a szexikon, aki nem tud azonosulni a műszépséggel.

Régen csakis a természetességet fogadták el a manökeni szakmában, amiben én is tevékenykedtem. Manapság már sok mindenkit nevezünk modellnek, de tőlem nagyon távol áll az utómunka és a látványos beavatkozások. Nem tudok azzal a hazug téveszmével azonosulni, hogy ne olyat mutassunk, ami valójában van” – szögezte le az egykori manöken, aki visszatért a kamera elé.

Rábaközi Andrea újra kamera előtt

Az egykori modell bevallása szerint mindig is a „barbis”, szexikon oldalát várták el minden munkájánál, azonban most teljesen más oldalát mutathatta meg, amit igazán önazonosnak és nőiesnek érez. Ugyanis felkérték két ruhamárka közös kollekciójának bemutatására.

Nagyon megtisztelő volt a felkérés a fotózásra. Zsuzsi barátnőm kollaborációja a ruha, amit viselek a fotókon. Ugyan az elmúlt években voltak felkéréseim, de mindig mindenben egy szerepet hoztam, amit rám aggattak. Most végre úgy lehettem kamera előtt, ahogy akartam. A ruhát nagyon imádom, mert az elegancia párosul a lazasággal. Nem feszengek benne, kortól független és nagyon kombinálható darabok” – szögezte le Andi, aki kortalanul ragyog az új fotókon.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás