„Nem egyszerű ilyenkor nőnek érezni magunkat” – napokon belül megszülethet Patai Anna kisfia

Az énekesnő még gyerekként tűnt fel a Megasztárban, ám azóta gyönyörű felnőtt nő lett. Patai Anna tavaly ment hozzá szerelméhez, most pedig már az első gyermeküket várják, aki napokon belül meg is érkezik. A fiatal szülők együtt meséltek a boldogságukról a Tények Pluszban.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.08.08.
Patai Anna apaság várandósság anyaság szülés

Patai Anna és szerelme, Bence márciusban jelentették be az örömhírt, hogy az énekesnő első gyermekükkel várandós. Most pedig már mindössze néhány nap választja el őket attól, hogy a kezükben tarthassák a kisfiukat. A házaspár a Tények Pluszban mesélt erről a nagyon boldog és izgalmas időszakról.

Patai Anna
Napokon belül megszülethet Patai Anna kisfia  Fotó: Instagram

Nehéz ilyenkor nőnek érezni magunkat

Anna is keresztülment a várandóssággal járó változásokon, mint ahogy minden kismama, de a férje egy pillanatra sem hagyta, hogy rosszul érezze magát.

Egy kismamának sokat változik a teste, felszedünk pár kilót, vizesedik a lábunk és nem egyszerű ilyenkor nőnek érezni magunkat. De nálunk ugyanúgy megvoltak ezek a szerelmes pillantások, ezért én nagyon jól éreztem magam

– mondta Anna, majd Bence folytatta. „Nagyon jó őt így látni, már a elejétől azt vártam, hogy mikor fog nőni egy picit a pocak és persze így is gyönyörű. Szerencsés testalkata is van, de tényleg nagyon szép, jól áll egy nőnek szerintem a terhesség” – tette hozzá a büszke férj.

Persze az énekesnő szerint egyáltalán nem kell, hogy háttérbe szoruljon a nőiesség ilyenkor, főleg ha az öltözködésről van szó.

Pocakos kismama is tud csinos, csajos és nőies lenni vagy éppen elegáns csak meg kell találni azt, hogy nekünk mi áll jól. Természetesen ilyenkor ez kicsit nehezebb feladat, de én nagyon büszkén emelem ki a pocakomat.

Patai Anna férje imád fiatal apuka lenni

Bence azt is elárulta milyen gondolatok vannak benne a kicsi érkezése előtt és azt is elmondta, hogyan tudja leküzdeni a bizonytalanságokat.

Nyilván minket is foglalkoztat, hogy jó szülők leszünk-e jól fogjuk-e csinálni, de én azt gondolom, hogy jó példát hoztunk a szüleinktől, nagyszüleinktől mindketten. Izgalmas ez az egész és nagyon jó érzés 26 évesen, fiatalon szülőnek lenni. Most már kezdem megszokni is a feelinget! Anna is sokszor mondja, hogy apa, de ténylegesen ezt úgyis akkor fogom érezni, amikor már a kezemben tarthatom a kis Bencét.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás