Patai Anna a várandósságáról vallott: „Szeretném már látni azokat a lábacskákat, amik most rugdosnak”

Az énekesnő a harmadik trimeszterben jár, és még mindig koncertezik. Patai Anna várandósságáról mesélt és arról, hogy honnan van ennyi energiája.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.24.
Módosítva: 2024.07.24.
várandósság Patai Anna békés szülés

Patai Anna és férje szeptemberre várják első babájukat. A tüneményes kismama elárulta, hogy apás szülést terveznek, és ez óriási megnyugvást jelent számára.

Patai Anna
Patai Anna imádja a babavárás időszakát (Fotó: Nagy Zoltán)

Patai Anna és a terhességi rosszullétek

Annánál szerencsére minden a legnagyobb rendben, annyira, hogy múlt héten még koncertezett, és tervez még néhányat, bár már nem sokat. 

„Nagyon pörgős, energikus kismama vagyok, a koncert is nagyon jól sikerült. Az az igazság, hogy nagy szerencsém van, ezt az óriási hőséget is jól viselem. Igazából az elmúlt hét hónap is így telt.”

Nem kínoztak terhességi rosszullétek, pedig az elején még élő műsorban énekeltem, benne voltam egy versenyben, közben pedig folyamatosan dolgoztam, klipek készültek és műsort is vezettem. Azt gondolom, hogy ha valaki tudatosan odafigyel arra, hogy mi jó neki, miből kell többet ennie, jelen esetben a folyadék is nagyon fontos, és mellette folyamatosan konzultál az orvosával, akkor nem lehet nagy gond. Nekem áldott a várandósságom.

Anna egyébként egy grammot sem hízott a baba súlyán kívül, így tényleg elmondható, hogy a szerencsésebbek közé tartozik. 

„Én sem értem, hogy ez hogy lehet, szokták is kérdezgetni tőlem, hogy fogyókúrázom-e, de mindig nemleges a válaszom.”

Eszem ágában sincs fogyókúrázni egy kisbabával a hasamban!

„Mindent megeszek, amit megkívánok, ilyen alkat vagyok. Az egyik nagymamámtól örököltem valószínűleg, ő is hasonló formában volt, négy gyereke van, és soha nem hízott semmit, a negyedik után is ugyanúgy nézett ki, mint az első előtt.”

A rémtörténetek sem ijesztik meg

Anna rengeteg szülésélményt hall ismerősöktől, de ez nem aggasztja. Mindenki azt mondja neki, hogy a szülés az egy nagyon fájdalmas és küzdelmes dolog, de a pillanat, amikor a kezében tarthatja a gyermekét, az felbecsülhetetlen. 

Ezt az érzést várom én is, meg persze azt, hogy végre megláthassam azokat a pici lábakat, amik most rugdosnak.”

Anna rendkívül békés és kiegyensúlyozott várandóssága genetikájának is köszönhető, de mint mondja, hisz abban, hogy nincs két ugyanolyan terhesség. 

Én lazán veszem a dolgot, de ez abból is fakad, hogy csodálatos orvosom van, akiben megbízom, és az is megnyugtat, hogy a férjem mellettem lesz a szülésnél, fogni fogja a kezem. Mi egyébként is egy olyan pár vagyunk, akik nagyon támogatjuk egymást mindenben. A várandósságom alatt is végig mellettem állt. Hálás vagyok Istennek, hogy ilyen jól viselem ezt az egészet.

Patai Anna augusztus elején még látható lesz a színpadon, de utána elbúcsúzik egy rövid időre, mert onnantól már a pihenésé lesz a főszerep.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás