„Nagyon büszke vagyok rá” – Szembenézett félelmével a legkisebb Schobert

A család a Maldív-szigetekről jelentkezett be, ahol bizony nem csak a pihenésé volt a főszerep. Schobert Norbi kisebbik fia ugyanis olyat tett, amire még a testvérei is csak keresik a szavakat.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.08.04.
Módosítva: 2024.08.04.
Schobert Norbi búvárkodás Maldív-sziget Ifj Schobert Norbi

Schobert Norbi Jr. osztotta meg a közösségi oldalán, hogy a Maldív-szigeteken olyan dolog történt, amire még ő sem számított. A család legfiatalabb tagja, Zalán ugyanis legyőzte a legnagyobb félelmét, ráadásul ennyinél még nem állt meg…

Schobert Norbi fia
Schobert Norbi fia legyőzte a legnagyobb félelmét Fotó: Knap Zoltán

Schobert Norbi fia legyőzte a félelmét

Zalánról már sokszor elmondták a szülei, hogy egy álomkamasz, nem mellesleg kitűnő tanuló és példás mindenben. Mégis volt valami az életében, ami miatt éveken keresztül szorongott. Ez nem más, mint az óceán volt… Mivel a család sokat utazik a világban, a fiú is számtalanszor szembesült már a mély vízzel, de eddig nem igazán mert közel merészkedni hozzá. A Maldív-szigeteken viszont történt valami… Zalán a bátyjával, Norbi Jr.-ral elment snorkelezni, és annyira megtetszett neki, hogy másnap beiratkozott, hogy lerakja a búvárvizsgáját.

„Zalán egyik legnagyobb félelme az óceán volt. Nem mert bemenni nagyon a vízbe se, de egy napon megengedte, hogy snorkellel bevigyük. Ott sikerült legyőznie a félelmét.” 

Másnap beiratkoztunk búvárvizsgára, amihez először 12 méter mélyre kellett merülni, utána pedig 18-22 méter mélyre. Mindketten sikeresen letettük a búvárvizsgát. Mostanra már annyira megszerette a lenti élővilágot, hogy bárhova is fogunk utazni, ő mindenhol búvárkodni szeretne majd. Nagyon büszke vagyok rá

– fogalmazott a posztjában az ifjabb Norbi, aki természetesen fotókat is közzétett a különleges eseményről. Mutatjuk is!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás