Mérai Kata párja nagy segítség a konyhában

A színésznő elárulta, hogy mi a titka fantasztikus formájának. Mérai Kati nem tagadja, hogy szakmája miatt oda kell figyelnie alakjára és ebben a párja főző tudománya nagy segítségére van.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.08.27.
Módosítva: 2024.08.27.
Mérai Kata étkezés konyha

Mérai Katán nem fog az idő, 50 felett is remek formában van és legalább öt évet letagadhat. Ennek rengeteg oka van, köztük az, hogy párjával odafigyelnek az étkezésükre. A színésznő a TV2 műsorában, a Mokkában mesélt arról, miként változott meg az utóbbi időben élete az új étkezési szokásainak köszönhetően.

Mérai Kata
Mérai Kata az Ázsia Expresszben is megmutatta, hogy több rejlik benne Fotó: Szabolcs László

Formában kell lenni a kamera előtt

Kati elmondta, hogy párja javasolta neki az életmódváltást, miután ő is betöltötte nemrég az ötvenet. Ezért felvetette, hogy figyeljenek jobban oda az étkezésükre.

„Attól, hogy valaki ötvenéves lesz nem jogosítja fel, hogy elhagyja magát. Akkor azt mondta, hogy mi lenne, ha elkezdenénk most már nagyon odafigyelni arra, hogy kajálunk. Aztán jött a chiapuding, különböző gyümölcsökkel, saláták, mindenféle grillek” – mesélte a színésznő, aki elmondta, hogy szakmája miatt is nagyon fontosnak tartja, hogy formában legyen.

Színésznőként muszáj odafigyelni magadra, hiszen ha nem három kiló vasággyal az ember, akkor a kamera az nagyon cudarul tud vele bánni. Nem tudsz annyira vékony lenni kamerában, hogy elhiggyék. Nekem számtalanszor volt olyan, hogy ment a sorozat, kimentünk valahova kitelepülésre, és azt mondták, hogy ugyanígy néz ki a színésznő a sorozatban csak kicsit kövérebb

 – mesélte Mérai Kati, a Barátok közt sztárja.

Visszaült Mérai Kata az iskolapadba

Tavaly év elején örömmel osztotta meg Mérai Kati, hogy felvételt nyert a a Dunaújvárosi Egyetem kommunikáció- és médiatudomány képzésére, aki elárulta, miért ült vissza az iskola padba.

„Tartom magam annyira kreatívnak, hogy megújuljak. Szerintem nem lehet megállni az életben, folyamatosan kell fejlődni, én is mindig ezt teszem. Eddig is folyamatosan képeztem magam mindenféle felnőtt- és továbbképzésen. Úgy gondolom, soha nem késő” – mondta korábban a Metropolnak az 52 éves színésznő.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás