Ezt senki nem hitte volna, váratlan helyről kap egy pici segítséget Korda György

Már csak néhány nap, s az ország kedvenc Gyuri bácsija Klárikával együtt megérkezik a legnagyobb nyári koncertjére.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.08.20.
Módosítva: 2024.08.20.
Korda György Balázs Klári Csonka András

Pultosnak jelentkezik Csonka András Korda György és Balázs Klári nagykoncertjére, legalábbis abban a beharangozó videóban, ahol Heincz Gábor Biga, és Horváth Boldizsár biztonsági őrök, Kefir pedig már maga is pultos. A cél, hogy Pici – bármi áron is, de – ott legyen augusztus 23-án a Budapest Parkban, ahol Magyarország legismertebb sztár házaspárja lép fel.

Korda György, Balázs Klári és a besegítő pultos Csonka András Fotó: Horváth Tamás



Csonka András gyerekkora óta nagy rajongója a Korda házaspárnak. Jól emlékszik még azokra az évekre, amikor Amerikában élő nagynénjének az igazi ajándékot mindig az új Korda-lemez jelentette. Éppen ezért is volt óriási megtiszteltetés a számára, hogy a tavalyi koncertjükön sztárfellépő lehetett, pedig az akkori beharangozó videóban még taxisként a reptérről repítette haza Gyuri bácsit egyenesen Klárika karjaiba.

A videó sikerén felbuzdulva most újabb vicces történetben jelennek meg a fellépők, és bár Csonka Pici idén nem lép színpadra, a kisvideóban szerepet vállalt. Ebben Csonka művész úr állásinterjúra érkezik, mert szeretne ott lenni, szavait idézve: „az év legzseniálisabb, legnagyobb koncertjén”. Rajongásának egyébként nemcsak szavakban, hanem megjelenésében is hangot ad.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás