Fordulat: Jákob Zoli a saját alkalmazottjától kapta a legújabb Ferrariját

A kolléga tényleg Olaszországig utazott a meglepetésért...



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.08.22.
Jákob Zoli beosztott ajándék Ferrari

Magyarország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoli több Ferrarival is büszkélkedhet, ám azt kevesen gondolnák, hogy a legújabb négykerekűjét nem ő vette magának, hanem egy alkalmazottjától kapta! Mesés történet következik!

Újabb Ferrari került Jákob Zoli gyűjteményébe

Mit lehet adni egy milliárdosnak, akinek szinte mindene megvan? Ráadásul olyan ajándékra gondolt Zoli jótékonysági akcióinak és azok videós tartalmainak segítője, Peti, ami személyes és különleges. Talán még ő maga sem gondolta, hogy a meglepetést könnyebb lesz kitalálnia, mint elintéznie! Ám nem adta fel, elszántságát pedig minden értelemben siker koronázta!

Peti abból indult ki, hogy Zoli legújabb Ferrarija, az olasz cég első városi terepjárója, azaz SUV-ja. S mivel tudja, hogy a körmöskirálynak nemcsak a garázsában, de a vitrinjében is sorakoznak az autói (pontosabban azok miniatürizált változatai), ezért kitalálta, hogy meglepi a főnöket egy Ferrari Purosangue modellel. Ám ez a kocsi nemcsak az utakon, de a játék-, illetve modellboltokban is ritkaság!

„Tudod milyen sokat kellett érte rohangálnom? Mert sehol nincs! Purosangue nem nagyon volt sehol”
– árulta el Peti, aki végül Olaszországban kapott ebből a különlegességből. Peti terve bevált, az ajándék bejött! Zoli követői pedig együtt örültek a körmöskirállyal. Nézd, milyen kommenteket írtak Zoli Instagram-oldalára!

„Cuki, hogy örül neki ő is!”
– írta egy rajongó.

„Az életben sokszor az apró dolgok a legjobbak. Én a magam részéről mindig az ilyen gesztusértékű dolgoknak örültem a legjobban.”
– jegyezte meg más.

„Ez a videó cuki nagyon!”
– lelkendezett egy újabb hozzászóló.

„Megérdemelted ezt a kedves ajándékot! Puszi Petinek érte. Szép kis autógyűjteményed van!”
– írta egy követő.

Hogy mennyire jött be Peti ajándéka Jákob Zolinak? Az alábbi videóból kiderül!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás