Izmos kockahas, szexi felsőtest: félmeztelenül pózol az Exatlon sztárja

Elképesztő népszerűségnek örvend közösségi oldalain Orbán Olivér. Az Exatlon sztárjának nem meglepő módon rengeteg hölgyrajongója is van, akiket most félmeztelen fotókkal örvendeztetett meg.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.08.16.
Módosítva: 2024.08.16.
Exatlon kockahas szexi sztár

Újra országos bajnok lett wakebordban Orbán Olivér. Az Exatlon sztárja több fotót is megosztott a versenyről, hölgyrajongói legnagyobb örömére több képen sincs rajta felső. 

Exatlon
Orbán Olivér az Exatlon műsorában lett országosan is ismert Fotó: TV2

Az Exatlon sztárja ledobta a felsőt

Orbán Olivért sportágában avatták már világbajnokká, tavaly Európa-bajnok is lett, most pedig, már nem először, megnyerte az országos bajnokságot is. Az Exatlon sztárja korábbi csapattársával, Jósa Danival ünnepelte meg újabb győzelmét, de hölgyrajongói teljesen más miatt kapták fel a fejüket. A wakebaord hazai királya ugyanis több fotón is félmeztelenül pózol, tovább fokozva a kánikulát!

Orbán Olivér egyébként nagyon népszerű a közösségi oldalain, összesen több mint 200 ezren követik, videóinak elérése pedig már a 2 milliót is meghaladja. Ebben nyilván közrejátszik az Exatlon sztárjának szexi kinézete, rengeteg nőrajongója van, akik nem csak a sportteljesítményére kíváncsiak, bár az is lenyűgöző.  

Exatlon
Az Exatlon sztárja egy fogadás miatt öleli Bódi Sylvit Fotó: Bors

Bódi Sylvi is felfigyelt Orbán Olivérre

Tavaly egy ölelkezős fotót osztott meg a korábbi playmate az Exatlon sztárjával. Mint kiderült, nagy rajongója a wakeboardbajnoknak, és kötöttek egy fogadást. 

Amikor a versenye előtt találkoztunk, ökörködtünk, csináltunk néhány képet. Mondtam neki, ha megnyeri az Eb-t, kiposztolom ezeket a fotókat, és így is lett! Nagyon büszke vagyok rá!

– mesélte Sylvi akkor a Borsnak. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás