Rémálommá vált az éjszaka: illetéktelen behatoló rémítette halálra a Házasság első látásra sztárját

Dávid Petra halálra rémült, amikor meglátta a hívatlan vendéget. A Házasság első látásra sztárja végül a szomszédtól kért segítséget.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.08.27.
Módosítva: 2024.08.27.
Dávid Petra Aurelio Házasság első látásra denevér

Dávid Petra egyáltalán nem tartozik az ijedős lányok közé, már csak azért sem, mert a Házasság első látásra első évadában bevállalt egy frigyet egy teljesen ismeretlen fickóval. Ám arra, ami néhány napja történt, egyáltalán nem volt felkészülve.

dávid petra, házasság első látásra
A Házasság első látásra sztárja halálra rémült a váratlan vendég miatt (Fotó: Ripost)

Váratlan vendég

Az edző egy nyugodt estét szeretett volna magának, hiszen igen eseménydús hete volt, ugyanis hírbe hozták a börtönből nemrég szabadult, párkapcsolatban élő Aurelióval. Otthon pihent teljesen gyanútlanul, amikor hirtelen egy váratlan vendég érkezett meg hozzá. Egy denevér repült be a lakásba a semmiből, Petra pedig valósággal frászt kapott az illetéktelen behatolótól.

„Gyerekek, van egy denevér a lakásban. Most a halószobából kiment a konyhába, viszont nincs nyitva az ablak, én pedig nagyon félek. Fogalmam sincs, hogy mit csináljak. Látjátok? Ki kéne nyitnom valahogy az ablakot, de én oda nem megyek” – mondta kissé remegő hangon Dávid Petra abban a TikTok-videóban, amiben beszámolt az éjszakai „betörőről”.

A kalamajkát végül Petra szomszédja oldotta meg, aki hősiesen kinyitotta az ablakot, így az eltévedt denevér kereket tudott oldani.

Hajmeresztő pletyka terjed: a Házasság első látásra sztárja és Aurelio az érintett

A Ripost néhány napja arról számolt be, hogy egy szemtanú szerint Dávid Petra és Aurelio együtt töltött egy éjszakát egy hotelben, majd másnap reggel együtt hagyták el a szállodát.

„Aurelio volt a vendége annak a hotelnek, ahol dolgozom. Közvetlen, jó fej volt, poénkodott mindenkivel… Nem sokkal később aztán megjelent egy hölgy is, nagyon ismerős volt, de elsőre nem esett le, hogy pontosan kiről van szó. Aztán a hotel előtt álló fekete Clión megláttam az arcképét, és beugrott. Dávid Petra volt a Házasság első látásra műsorából, viszont az ő nevére nem volt külön szobafoglalásunk, így furcsálltuk is, hogy mit keres itt. Másnap aztán kiderült, mivel Aurelióval távozott a hotelből…” – fogalmazott a szemtanú. 

Nos, Aurelio határozottan tagadta a portál értesüléseit, Petra viszont igencsak sejtelmesen fogalmazott.

Mindössze annyit kívánt hozzászólni a történethez, hogy: 

„Erről inkább nem beszélnék”

– majd bontotta a vonalat.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás