Gáspár Győző: A testvérem megásta azt a lelki mélységet, ami miatt öngyilkos akartam lenni!

A showman Lékai-Kiss Ramóna vendégeként beszélt őszintén a múltjáról, és arról micsoda traumákat okozott neki a családja.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.22.
Módosítva: 2024.08.22.
Gáspár Zsolt győzike Gáspár Győző

Kemény témák, valódi fájdalmak – Gáspár Győző a TV2 Titkok Ramónával podcast adás vendégeként olyan őszintén és olyan mélyen vallott dolgokról, mint talán még soha. Elárulta többek közt, hogy a testvére, Gáspár Zsolt teljesen tönkretette. Mint mondta, ő volt az elsőszülött, a szülei mégis sokkal jobban szerették, és szeretik még mindig Zsoltit. Úgy véli, öccse elvette tőle az anyját és az apját. Ez pedig abban is megnyilvánul, hogy családi születésnapra apjához az ő gyermekei és Bea nem kapnak meghívót, míg Zsolti szeretteit tárt karokkal várják. 

gáspár győző
Győző felesége és lányai sosem kapnak meghívást apja családi eseményeire – állítja a showman 
Fotó: Markovics Gábor

Az én feleségem a mai napig egy senki a szemükben

– tudatta a nagyvilággal fájdalmát Győzike, aki úgy érzi, testvére teljesen kisajátította a szüleiket, ezzel hatalmas traumát okozva neki, amiből alig épült fel. Már azon gondolkozott, hogy véget vet az életének Zsolti miatt. Ő mégis, még így is segített az öccsén:

Én a hülyegyerek megfogtam a kezét, hogy gyere, beviszlek a médiába. Nézd meg, farmos Zsoltit csináltam belőle, egy autó cég arca lett, ahonnan kifúrt engem. A TV2-nél legnagyobb barátságokat kötött az emberekkel és mindenhol, ahol tudott, belém rúgott, még ezek után is, úgy, hogy a gyerekkoromban is traumát okozott. És még megkérdezi a többiektől, hogy mi baja van a Győzőnek, a Győző miért lelki beteg? Mert ő, Gáspár Zsolt, az én testvérem megásta azt a lelki mélységet, ami miatt én öngyilkos akartam lenni!

– fakadt ki Gáspár Győző Lékai-Kiss Ramónának

Elmondta, a kivételezés apja részéről a mai napig megvan. Múltkor, amikor Zsolti felesége nekiesett Győzinek és mindennek elmondta, ami miatt még a testvére is szégyellte magát, az apjuk közéjük állt és Zsolti védve azt mondta: „Meg ne üsd a Zsoltit, meg ne üsd a Zsoltit!” Ő pedig, mint szintén kétgyermekes családapa, nem értette, hogy lehet az ő apja még mindig ilyen, hogy mutathatja ki ennyire nyíltan az elfogultságát. 

Győzike, még ha a mai napig fáj is neki, igyekezett elengedni ezeket a sérelmeket.

Én ezt mind el tudtam engedni, mert a jó Isten nem felejt. Az Isten mindent lát. Van a karma, van a kőkemény karma, amiben én nagyon hiszek

– jelentette ki, de közben azért elismerte, hogy az apja állandó Zsolti imádata és védelme miatt gyakran felmerül benne a kérdés:

Én kinek a gyereke vagyok?

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás