Szavazz: Ismert színésznő bújt Britney Spears ikonikus ruhájába, szerinted kinek áll jobban?

Blake Lively húsz évvel ezelőtti ruhába bújt a fontos premierre. A Versace estélyit korábban Britney Spears tökéletes alakján látta a közönség…



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.07.
Britney Spears Blake Lively Deadpool estélyi

Britney Spears, a 2000-es évek ikonjának stílusát ezrek utánozzák világszerte. Bár mára lecsúszott énekesnőként tartják számon, bőven akadnak még rajongói. Hollywoodi sztárok között is van, aki a mai napig rajongásig imádja, sőt még egykori ruháját is magára öltötte!

britney spears
Britney Spears mára sokat vesztett a hírnevéből, de akadnak még olyan elszánt rajongók, akik a ruháját is magukra öltik (Fotó: REUTERS)

Britney Spears ruhájában jelent meg Blake Lively

Blake Lively neve sokszor előkerült az elmúlt hetekben, miután cameo-szerepet kapott a Deadpool & Rozsomák című szuperhősfilmben, Lady Deadpoolként szexizett a vásznon. Ryan Reynolds feleségének a világhírnevet 2007-ben A pletykafészkek című sorozat hozta meg, s azóta is igencsak foglalkoztatott színésznő. Magyarországon jövőhéten debütál a főszereplésével a Velünk véget ér című romantikus dráma. Az amerikai díszbemutatók már tartanak, legutóbb New Yorkba pedig különleges ruhakölteményben érkezett: színes flitterekkel teli Versace darabban, amit nem először lát a közönség. Bő húsz évvel ezelőtt Britney Spears jelent meg nyilvánosan a különleges ruhában...

A mára rosszhírű popdíva még 2002-ben, a Milánói Divathéten jelent meg az olasz divatmárka különleges estélyi ruhájában. 22 évvel később pedig Blake öltötte magára.

Britney olyan sokat jelent számomra. Ennek a ruhának a MET-ben lenne a helye

– áradozott a színésznő az Entertainment Tonight-nak a premieren. 

Egy nő, aki rendhagyó körülmények között mégis olyan keményen dolgozott, majd könyvbe is fogalmazta a történetét, és életrajzi filmet is forgat róla... Ő a legnagyobb királynő, nekünk, Y-generációsoknak ő volt az oka annak, hogy tündökölni, ragyogni akartunk, és a legélénkebb önmagunk szerettünk volna lenni” – áradozott Blake a popénekesnőről.

Britney Spears-nek öltözött Blake Lively!

Szerinted kinek áll jobban a Versace estélyi?

  • 56%
  • 44%

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás