Békefi Viki és Feng Ya Ou lagzija közeleg: Megvolt a leánybúcsú!

Az anyuka árulkodó jeleket osztott meg a közösségi oldalán. Békefi Viki és Feng Ya Ou ugyan már házasok, de most sor kerül végre a lagzira is!



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.08.18.
Módosítva: 2024.08.18.
Tv2 Feng Ya Ou Mei Liza lagzi Békefi Viki

Békefi Viki és Feng Ya Ou közös élete a Sztárban sztár leszek! első évada óta úgy alakul, mintha egy mesekönyv története lenne. A TV2 tehetségkutató műsorában ismerték meg egymást, ahol eldőlt, közös jövőjük kétségtelen. Azóta már titokban összeházasodtak, sőt első közös kislányuk, a kis Mei Liza is megszületett. Nem titok, hogy akarnak egy nagy lagzit is, amiről árulkodó jeleket osztott meg az anyuka.

20200227_224737_HB_05201 Békefi Viki
Békefi Viki és Feng Ya Ou lagzija hamarosan a nyakunkon van? Árulkodó jeleket posztolt az anyuka (Fotó: Hatlaczki Balázs)

Akarnak egy nagy lagzit

Ugyan a formalitás végett a színésznő és énekes párja szűk családi körben tartott szertartás során egybekeltek, azonban soha nem titkolták, hogy akarnak egy nagy lagzit tartani barátok körében is. Ezt még a kis Mei Liza születése előtt ejtették meg:

Csak a szűk család tudott róla, és a helyszínen is két tanúval voltunk” – mondta Viki még korábban a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában.

De lesz egy rendes nagy lagzi is, csak úgy voltunk vele, hogy a formalitás meglegyen” – szögezte le az énekesnő, aki ekkor még a terhessége 19. hetében járt.

Békefi Viktóriát búcsúztatják a leányok (Fotó: Instagram)

Békefi Viki és Feng Ya Ou esküvője közeleg?

A minap a színésznő egy olyan képet osztott meg Instagram-oldalán, ami mindennél többet elárult, ugyanis Viki leánybúcsún volt. Nem is akárkién, a sajátján. Így már egyre biztosabb, hogy a szerelmespár lagzijának dátuma közelebb van, mint azt korábban gondolhattuk.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás