„Isten hozott pici lány” – Peter Srámek megmutatta a babát, teljesen meglepődtek a rajongók

Úgy tűnik, az énekes minden lépését figyelik a rajongók. Peter Srámek egy újszülöttel készült fotót posztolt, sokan azt hitték, eltitkolt gyermekét mutatta meg. A Metropol utánajárt, mi az igazság.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.07.09.
Módosítva: 2024.07.09.
Peter Srámek apaság szülő újszülött

Az énekes Facebook-oldalára posztolt fotó alaposan megzavarta a rajongóit. Peter Srámek ugyanis a képen egy kisbabát tart a kezében, melyhez csak nagyon kevés gondolatot írt.

Az élet egy igazi csoda😇 Isten hozott pici lány❤️😇

– írta az énekes hivatalos közösségi oldalán.

Peter Srámek
Peter Srámek is szeretne majd családot (Fotó: Peter Srámek/Facebook)

Peter Srámek rengeteg jókívánságot kapott

Az internetezők persze azonnal elkezdtek találgatni. Volt, aki arra tippelt, hogy Peter titokban tartotta, hogy gyermeke születik, míg mások arra gyanakodtak, hogy a rokonság bővült, de a legtöbben csak sok boldogságot kívántak a kislánynak és a szüleinek. Többen viszont biztatták a szülőségre, mert sokak szerint nagyon jól áll a kezében a kisbaba. A Metropol megkereste az énekest, aki egyáltalán nem lepődött meg hívásunkon, és persze azután érdeklődtünk, ki a fotón szereplő újszülött.

Sejtettem, hogy az emberek félre fogják érteni a helyzetet. De örülök annak, hogy rengetegen kívántak jó egészséget és boldogságot a kislánynak.”

Még mielőtt valaki félreértené, nincs eltitkolt gyermekem.

Egy közeli barátom testvérének a gyermeke” – kezdte lapunknak. „Hála istennek amióta Magyarországon vagyok, mindig voltak emberek, akik mellettem álltak, segítettek, támogattak. Ez a barátság is innen ered, és nagyon jóban vagyunk” – hangsúlyozta.

 

„Remélem, hogy az enyém is ilyen szép lesz”

Sokakat érdekel Peter magánélete, gyakran kérdezik tőle, van-e párkapcsolata, hogy áll a szerelemmel. Bár korábban már hangsúlyozta, élete ezen részéről nem szeretne beszélni, de annyit elárult, milyen érzések kavarogtak benne, amikor a kislányt a kezében tartotta.

Nagyon jó volt, még csak egy-két órás volt, amikor meglátogattam őket a kórházban.”

Miközben fogtam a kislányt, volt ott egy apuka, aki a gyermekére várt, rám nézett, és annyit mondott: »Nagyon jól áll a karodban a kisgyermek!«

„Biztosan felismert” – mondta nevetve. „Egy jót mosolyogtam rajta.”

Pár évvel ezelőtt, amikor komoly kapcsolatban éltem, vágytam az apaságra.

„Akkoriban nem úgy jöttek össze a dolgok, véget ért a szerelem, és szakítottunk a volt párommal.”

Azóta pedig nem találtam olyan lányt, akivel el tudom képzelni és akivel szeretném a jövőmet tervezni.

De azt sem tagadom le, hogy nagyon jó érzés volt, és kedvet kaptam hozzá, hogy én is szülő legyek. Ami késik, nem múlik. Remélem, hogy az enyém is ilyen szép lesz, mint a barátomék babája” – mondta mosolyogva az énekes, aki rendkívül elfoglalt az utóbbi hónapokban, és a nyara sem a pihenésről fog szólni.

Stúdiózom, készülök a következő albumomra – igyekszem minden évben egyet kiadni –, és lesznek más projektek is, amiről egyelőre nem beszélhetek. Meg sem állok, nagyon kevés szabadidőm van. Rengeteg a munka, de nem panaszkodom. Jó az idő, épp tegnap készült el a medencém, úgyhogy legalább este tudok egy kicsit benne hűsölni” – árulta el.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás