„Szívemből csordultig szeretlek” – megtette a nagy bejelentést Papp Máté Bence Tóth Gabiról

Özönlenek a gratulációk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.25.
Módosítva: 2024.07.25.
Tóth Gabi Papp Máté Bence csoda bejelentés

Papp Máté Bencének és Tóth Gabinak végre nem kell titkolniuk, hogy mennyire szeretik egymást. Végre megmutathatják a világnak, hogy ők a világ legboldogabb és legtökéletesebb párja. Ezzel kapcsolatban most megtette a nagy bejelentést a táncos, és elmondta, hogy ő a világ legszerencsésebb férfija: 

Gabriellám… Megláttalak…. tudtam, olyan társra találtam, kinek szíve igaz, mint az egyre ritkább jóság az emberekben. Szellemed nagysága, mint a természet tomboló ereje. Lelked tisztasága a hajnal fénysugarait idézi.
Gondolataid erejével a világot meg lehet váltani. Csoda hangod megemel, feltölti az emberek szívét, segít feldolgozni érzelmeinket, tapasztalatainkat, élményeinket. Kifogyhatatlan humorod átlendít fáradtságon, fájdalmon és minden más nehézségen. Eszméletlen csaj, vibráló energia, csodálatos anyuka, szívbe emelő ember vagy te, egy igazi csoda! Néha még engem is meglep, hogyan van ennyi energiád és erőd nap mint nap menni, csinálni, élni, fejlődni, nem feladni, beleállni, kiállni, szeretni, félteni és küzdeni.
Tudom, mekkora példakép vagy mindenki számára, mert senki nem tudja, milyen nehéz helyzetekben maradtál ember. „Ne rossz, ne jó akarjál lenni, az is elég, ha embernek meg tudsz maradni.” 

Számomra olyan élő legenda vagy, aki örökké fog tanítani nekünk, akkor is, mikor mi már porrá leszünk. Mindenki azt veszi észre, ami összhangban van az érzéseivel. Én téged vettelek észre, te voltál az az érzés, amivel mindig is összhangban akartam lenni. Köszönöm neked Babám, Szívemből csordultig szeretlek!

– írja.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás