Orosz Barbara: „Le akarom nyűgözni a férjemet”

A TV2 műsorvezetője több mint egy évvel ezelőtt ment férjhez francia szerelméhez, azóta csak kevés alkalommal volt lehetőségük találkozni, hiszen távkapcsolatban élnek. Közös házat a Badacsonyban vásároltak maguknak, amelynek felújítása teljes egészében a boldog feleség kezébe került. Orosz Barbara lapunknak adott interjújában exkluzív titkokat árult el otthonukról és arról, mikor tér haza a férje.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.07.06.
orosz barbara felújítás építészet otthon francia

Orosz Barbara és férje nem bízza a véletlenre a közös életet. A TV2 Mokka csinos műsorvezetője egyszer a születésnapján vitte el Flort Badacsonyba, amikor mindketten úgy érezték, megtalálták azt a helyet, ahol el tudják képzelni az életüket. Barbinak a Balaton-felvidék régóta eltemetett, de titkon dédelgetett álma volt, így óriási volt a boldogság, amikor belevágtak az ingatlanvásárlásba. 

Orosz Barbara
Orosz Barbara imádja a francia kultúrát és életérzést (Forrás: Orosz Barbara)

Nem szereti a szükségmegoldásokat

Az épület száz éves, amit korábban egy építész a családjának épített és bővített ki, Barbiék pedig most a saját ízlésükre alakítják. Gyönyörű adottságokkal rendelkezik, hiszen egy 3600 négyzetméteres telken fekszik a hegy tetején, a kilátás csodálatos, a birtok végében kezdődik a Nemzeti Park. Barbi elmesélte nekünk, hogy a felújítás közel sem zökkenőmentes:

„Húzós időszakot élek, mert úgy volt, hogy a napokban jön haza a férjem, a testvére és az anyósom is. A burkolat viszont nem érkezett meg és kellett egy B-terv. Nem vagyok kompromisszumkész, perfekcionista viszont igen, ha valamit a fejembe veszek, akkor azt véghez is viszem. Imádja bennem ezt is a férjuram, minden nap elmondja, mennyire büszke, hogy egy komplett felújítást elviszek a hátamon. Flornak az volt az elképzelése, hogy csempésszünk az enteriőrbe minél több olyan elemet, ami a francia életérzést sugallja. Fantasztikus ízlése van, szeret bátor megoldásokat alkalmazni.” 

Gyakorlatilag kettőnk ízlésvilágát szeretnénk összefésülni, szerencsére az én szívemhez mindig közel állt a francia stílus, az építészet és az a kifinomultság, ami globálisan jellemzi a franciákat, így nekem sem kellett semmiről lemondanom

– kezdi Barbara.

Orosz Barbara
Orosz Barbara imád részt venni badacsonyi házuk munkafolyamataiban (Forrás: Orosz Barbara)

Orosz Barbara mindent belead

A műsorvezető elárulta, nagyon élvezi, hogy szabad kezet kapott ebben a felújítási projektben.

„Flor részéről feltétlen a bizalom. Ismer, tudja, hogy megalapozottan és gyorsan döntök mindenben, el fogok bírni a felújítással, amíg Ő Afrikában dolgozik. A műsorom forgatásai során az építészet-belsőépítészet és az építőipar témakörével is sokat foglalkozom, érdekel is a terület, mindennek utána járok, információ éhségem elapadhatatlan. Flor persze azt is látja, hogy túlhajtom magam, hajnalban kelek, az élő adás után autóba pattanok szinte minden nap és sietek az építkezésre, ahol falat festek, anyagot szerzek be, ha kell, konzultálok az egyes munkafolyamatokról, majd este vissza, mert másnap ugyanígy kezdődik elölről.”

– meséli a műsorvezető. Majd elárulja, a folyamatban a férjének is jut feladat. 

„Amikor itthon van, együtt választunk bútorokat, matracot, tapétákat, mindenről nagyon határozott véleménye és rengeteg ötlete van. Félt, hogy nem pihenek eleget, hogy minden energiámmal erre koncentrálok, a munkáim mellett, de ez az én döntésem, haladni akarok és nem nyugszom bele a félkész megoldásokba. Mindez persze idő. Az otthon megteremtése pedig csodálatos folyamat. A legfontosabb, hogy lenyűgözzem a férjemet és egy igazi nyugalom szigetet alkossak kettőnknek és a családjaink számára. Ezért elhalasztotta a hazautazást egy hónappal, így mindenre lesz időm, ami nagy terhet vett le a vállamról”
– árulja el Barbara.

A kapcsolatuk biztos lábakon áll

Orosz Barbara szerint biztosan van olyan házasság, ami nem élné túl ezeket a táv-megpróbáltatásokat, de ők rendkívül magabiztosak, tudják, mit vállaltak és nagyon várják, hogy elkészüljön az álomnyaralójuk. „Közös vonásunk, hogy imádjuk ha valami nem található meg egy katalógusban sem, hanem teljesen egyedi, kimondottan nekünk készül. A műsorom révén jó rálátásom van erre a területre, milliárdos ingatlanokban forgatok, fantasztikus bútorcégek fordulnak meg nálam. A szerelmem bizonyítéka az, hogy szeretném ámulatba ejteni Flort, hogy amikor hazajön, ne egy építkezésbe,hanem már a kész otthonunkba érkezzen.”

Barbi számára ez az egész nem csak egy munka. Jóval több annál.

„Sok mindenre tanít engem is ez a folyamat, türelemre és váratlan helyzetek megoldására. Ez egy alkotási folyamat, nekem pedig egy küldetés. Azt látom, hogy sok ember jár hasonló cipőben, rengetegen kérdeznek tőlem, talán van, akinek segít is, ha megmutatok bizonyos folyamatokat, mert érdekli őket, hogyan lehet egy ilyet végigcsinálni, problémákat kezelni fejvesztés és szétesés nélkül. Én nem építkezem, hanem otthont teremtek és ebbe az otthonba fogom hazavárni a férjemet.”
– zárja szavait a TV2 csinos műsorvezetője.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás