Nem csitul a botrány, most Brad Pitt szállt bele páros lábbal Angelina Jolie-ba

A volt házastársak évek óta jogi harcban állnak egymással.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.07.17.
Angelina Jolie válás Brad Pitt jogi háború

Jelenleg úgy tűnik, hogy soha nem lesz vége a viszálynak és a pereskedésnek Angelina Jolie és Brad Pitt között. A korábbi hollywoodi álompár ugyanis már évek óta harcban áll egymással, és ha az egyikük éppen megnyer egy keresetet, a másik fél azonnal benyújt egy másikat. Így történt ez legutóbb is. Korábban lapunk beszámolt róla, hogy a gyerekek felügyelete mellett a pénzügyek terén folyik a legádázabb küzdelem a volt házastársak között. Most a célkeresztben a Franciaországban található szőlőbirtokuk áll. 

HOT FELTÖLTÉS ANGELINA JOLIE ÉS BRAD PITT
Angelina Jolie 54 oldalas dokumentumot vár a volt férjétől a magánbeszélgetéseiről 
Fotó: Getty Images/Hot! Magazin

Bár az egyik perben Brad Pitt javára döntött a bíróság, a harcnak még továbbra sincs vége. Ugyanis bár bebizonyosodott, hogy a föld a színész tulajdona, Angelinával szemben most az újabb per arról szól, hogy a nő jogosulatlanul adta el a birtok részvényeit egy orosz üzletembernek, ezzel pedig szerződésszegést hajtott végre. Pedig Brad Pitt a gyerekeiknek szerette volna továbbadni a birtokot.

Most az Unilad arról írt, hogy Jolie nem hagyta annyiban az ügyet, és az ügyvédeivel felszólította Brad Pittet, hogy adjon át egy 54 oldalas dokumentumot, amelyben a barátaival és az üzleti partnereivel folytatott beszélgetései szerepelnek. Az Oscar-díjas színész szerint azonban ezeknek semmi köze a szőlőbirtok ügyéhez, csupán az elhíresült magángépes veszekedésükre akarja terelni a bírósági meghallgatás témáját a volt feleség.

Ezért Brad Pitt a saját ügyvédeivel újabb indítványt kezdeményezett, amelyben sérelmezték, hogy Jolie a magánbeszélgetések anyagához akar hozzáférni. Állításuk szerint ez szükségtelen mozgásgyakorlat lenne, és csupán arra akarják használni, hogy a nyilvánosság előtt sározzák be Brad Pittet.

A színész ügyvédje így nyilatkozott az ügyről a lapnak:

Ezek magánjellegű, harmadik felekkel folytatott kommunikáció távol áll a jelenlegi ügyben felmerülő problémáktól, és állításoktól, és sok esetben semmi másra nem jó, csak arra, hogy kihangsúlyozza, hogy mi történt azon a gépen

 – árulta el a jogász, majd hozzátette: 

Jolie mindenképpen azt szeretné elérni, hogy ezt az üzleti vitát az egykori házaspár válási ügyének újabb perévé züllessze.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás