Angelina Jolie: „Sok gyógyulni valónk volt a gyerekeimmel a Brad Pitt-tel való válásom után”





A színésznő először beszélt őszintén az elmúlt időszakról.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.09.28.
Brad Pitt mélyinterjú gyermek nevelés Angelina Jolie

Angelina Jolie és Brad Pitt volt talán a világ legnépszerűbb sztárpárja. Házasságuk alatt rengeteg gyereket neveltek együtt, volt köztük vér szerinti utódjuk, és több örökbe fogadott csemetéjük is. Azonban a válásukkor kiestek a csontvázak a szekrényből, és kölcsönös sárdobálás kezdődött meg köztük. A válásuk óta Brad Pitt egy fiatalabb hölggyel kezdett el randizgatni, Angelina pedig jogi úton támadta meg volt férjét. A népszerű színésznő most mélyinterjút adott a PageSixnek az elmúlt időszakról, és hogy hogyan vészelte ezt át a gyerekekkel.

JOLIE, Angelina
Először mesélt hosszabban a válásukról Angelina Jolie /Fotó: Ettore Ferrari

Jolie saját bevallása szerint a gyermekeire és a nevelésükre koncentrál a válás óta, ez tartja vissza attól, hogy különböző módokon ártson magának.

26 éves voltam, amikor anya lettem. Az egész életem megváltozott. Az, hogy gyerekeim vannak, megmentett. Azt hiszem, hogy sokkal sötétebb helyekre süllyedtem volna le, ha nem szerettem volna értük élni

– kezdte beszámolóját a színésznő, aki nemrég a Vogue címlapján szerepelt egyedülálló anyaként. Jolie elárulta, hogy most 48 évesen még mindig keresi önmagát, és kicsit levertnek érzi magát.

Úgy érzem, hogy az elmúlt 10 évben nem lehettem önmagam. Ezt nem akarom jobban kifejteni, de azt hiszem, hogy emberileg még mindig átalakulóban vagyok

– tette hozzá. A válás után pedig a gyermekeivel közösen vágott bele, hogy új életet kezdjenek, és megtalálják önmagukat.

Sok gyógyulni valónk volt a gyermekeimmel a Brad Pitt-tel való válásom után... De mindig megvetjük a lábunkat

– szögezte le a színésznő a lapnak. Jolie és Brad 12 évnyi együttlét után jelentették be válásukat 2016-ban. Ekkor már 6 gyermeküket nevelték közösen, Maddoxot, Paxot, Zaharat és a vér szerinti gyermekeiket, Shiloht és az ikreket, Vivviennet és Knoxot.

Korábban Angelina Jolie azt állította a bíróságon, hogy Brad erőszakoskodott vele és a gyerekeivel is, az ügy hatalmas botrányt váltott ki, azonban sosem bizonyították az összes állítás valóságát. Az viszont beszédes, hogy Brad két gyermeke, Maddox és Pax is az apja ellen akart tanúskodni a bíróságon. Később azonban az egyik perben Brad Pitt került ki győztesen, így már két éve közös felügyeleti joga van a gyermekeihez.

 





 





Ezeket olvastad már?
Tiszta vizet öntött a pohárba Schobert Lara: ez a helyzet a lagzival

Tiszta vizet öntött a pohárba Schobert Lara: ez a helyzet a lagzival

Kulcsár Edina ezt soha nem felejti el: a kis Nináról van szó

Kulcsár Edina ezt soha nem felejti el: a kis Nináról van szó

Van rajta bugyi? Elizabeth Hurley végre melltartó nélkül táncol

Van rajta bugyi? Elizabeth Hurley végre melltartó nélkül táncol

Házasság első látásra: szédítő videót tett ki Bogi, egyből beszóltak neki

Házasság első látásra: szédítő videót tett ki Bogi, egyből beszóltak neki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás