„Emeljék fel a fejüket” – szomorú nap után üzent III. Károly király

Az uralkodó a közösségi oldalán fogalmazta meg szavait.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.07.15.
Módosítva: 2024.07.15.
üzenet Anglia foci Eb 2024 III. Károly király

Mint ahogy arról beszámoltunk, Spanyolország 2-1-re legyőzte Angliát a labdarúgó-Európa-bajnokság döntőjében, ezzel negyedik alkalommal emelhették magasba a trófeát.

III. Károly király az Instagramon üzent az angol válogatottnak – Fotó: AFP

A fájó angol vereség után ismét a közösségi oldalán üzent a válogatott tagjainak III. Károly király. Az elveszített döntőt követően az uralkodó azt mondta a menedzsernek és a játékosoknak, hogy „emeljék fel a fejüket”.

Bár a győzelem ma este elmaradt, a feleségem és én az egész családommal együtt arra biztatjuk önöket és a szurkolókat, hogy emeljék fel a fejüket. Mindazok, akik bármilyen szinten részt vettek már valamilyen sporttevékenységen, tudhatják, milyen kétségbeejtő érzés lehet egy ilyen eredmény, amikor a győzelem már oly közel volt – ők, jóllehet gratulálunk Spanyolországnak, velem együtt szívből jövő rokonszenvüknek adnak kifejezést. De kérem, tudjátok, hogy az Európa-bajnoki döntőbe jutás már önmagában is nagyszerű eredmény, és erre az egész nemzet büszke – és a sok győzelemért, amelyek kétségkívül még előttünk állnak

– olvasható III. Károly király Instagramon közzétett bejegyzésében.

Vilmos herceg fiával, György herceggel együtt tekintette meg a meccset a helyszínen. Csatlakozva apja szavaihoz, elmondta, hogy nagyon büszke az angol válogatottra, egyúttal gratulált a spanyoloknak, akik ezúttal jobbnak bizonyultak – írja a Ladbible.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás