„Ő valami olyat tud, amit én már soha nem fogok tudni” – G.w.M-ről vallott Nagy Feró

A Beatrice frontembere nemrég a rapper után koncertezett és meglepődve tapasztalta, hogy a közönség nagy része nem miatta érkezett. Nagy Feró ezután úgy érezte, kénytelen beismerni, hogy G.w.M talán tud valamit, amit ő nem.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.07.26.
Módosítva: 2024.07.26.
Nagy Feró siker Beatrice G.w.M koncert

Nagy Feró a Tények Pluszban árulta el, hogy ugyan nem nagyon ismeri G.w.M munkásságát, mégis kénytelen elismerni a rappert, hiszen egy-egy falunapos koncertjén már sokkal több embert tud bevonzani, mint ő. Így talán az sem véletlen, hogy a zenészek gázsijáról szóló kiszivárgott listán a rapper sokkal előkelőbb helyet tudott megszerezni magának, mint a Beatrice.

G.w.M
G.w.M olyasmit tudhat, amit még Nagy Feró sem (Fotó: TV2)

Egy korábban kiszivárgott lista szerint míg G.w.M 3 milliót tesz zsebre koncertenként, addig Nagy Feróék mindössze a felét, másfél milliót. A Kossuth-díjas zenész elárulta, hogy mit gondol erről:

Ennél már drágábban megyünk egyébként, de ezt mindig úgy írják be, mintha csak én kapnám. Pedig az, amit senki nem tud, hogy ezen körülbelül 13-14 ember osztozik. Például a technikai személyzet, a fúvósok, meg a vokalisták is, és ezzel nem védekezni akarok. Miért ne lehetne ennyit keresni? Ha én egyedül keresnék mondjuk 2 millát, az is jöhetne. Olyan ez, mint a piacon, ha az én krumplimat drágán is veszik, akkor drágán adom.

G.w.M sikere Nagy Ferót is meglepte

Persze ebbe sokan nem látnak bele, az viszont nyilvánvaló, hogy a rapper elég sikeres, amivel az egyik koncertjén Feró is szembesült:

Nemrégiben felléptem utána. Egy falusi bál volt tulajdonképpen és iszonyú sikeres volt, a közönség minden dalát énekelte. Én meg megkérdeztem, hogy ez meg ki? Erre mondták, hogy te hülye, ez a G.w.M. És utána, amikor én felmentem a színpadra, körülbelül a közönség negyede maradt ott miattam. Úgyhogy kiderült, hogy nem rám jöttek, ezért el kell ismernem a sikerét. Azt, hogy ő valami olyat tud, amit én már soha nem fogok tudni. Meg nem is akarok, maradjunk annyiban.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás