„Kicsit szétesett a zenekar” – Nagy Feró a Beatrice jövőjéről vallott

A rocklegenda az Abaházi Presszóban vendégeskedett, ahol többek között arról is szó esett, hogy a nemrégiben történt változások után mi lesz a Beatrice sorsa a jövőben. Nagy Feró Csillag Endrével együtt mesélt a zenekarról.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.06.22.
Nagy Feró tervek Beatrice jövő átalakulás

Az énekes az év elején jelentette be, hogy két tag is elhagyja a Beatrice zenekart, akik közül az egyik Nagy Feró fia, Nagy Hunor. A zenészlegenda most az Abaházi Presszóban mesélt arról, hogy mik a terveik Csillag Endrével a továbbiakban, és mi lesz a sorsa az ikonikus Beatrice-nek.

Nagy Feró
Nagy Feró elárulta, mi lesz a Beatrice-vel a két tag távozása után. (Fotó: YouTube)

A Kossuth-díjas énekes ugyan nem egy félős típus, de bevallotta, a változásokat nem kedveli:

Nem ijedtem meg, mert én bízom magamban. És az élet rákényszerített arra, hogy váltsak. Én nagyon nehezen tudok váltani, mert ha van egy zenekar, és az működik, még ha nem is olyan jól, de hagyom működni, végül is 15 embernek adunk kenyeret. Nekem az utóbbi 10-15 évben az volt a bajom, hogy nem volt zeneszerző társ. Írtunk egy-két új nótát, de kínszenvedés volt.

Feró nem titkolja valóban megviselte a zenekart a tagok távozása, ennek ellenére nem állnak meg, és csak előre néznek:

Kicsit szétesett a zenekar, mondhatjuk azt nyugodtan, mert ha egy ember is elmegy, azzal megváltoznak a családi viszonyok.

„Nálunk ez különösen igaz, mert a gyerekem is elment. Most egy kísérleti stádiumban vagyunk, hogy hogy lesz ebből egy család, ezt majd meglátjuk, de minden esetre egy igazi kéttagú család lett belőle.”

Nagy Feró tudja, hogy nem könnyű eset

Bár nem rágódnak a múlton, azt azért elárulta, miért és hogyan is történt ez az átalakulás:

Az átalakulás után megkérdeztem, hogy ki az, aki szeretne maradni és tovább dolgozni, mert én tiszteletben tartom, ha valaki nem. De Laczik Fecó már lassan a 30 éve a zenekarban van és ő maradt mellettem, meg Tari Boton Ottó is. De hova lehetne ma menni egyáltalán zenélni? Hogy tudsz átmenni egy másik zenekarba, úgy, hogy abból meg is tudjál élni? Vagy új zenekart csinálni? De az meg őrültség. Én úgy gondolom, hogy nem olyan egyszerű ma elhelyezkedni. Ők is valószínűleg csak belefáradtak, vagyis belém fáradtak, mert velem sokáig együtt zenélni az nem egy egyszerű dolog.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás