Gelencsér Timi már a gyerekvállaláson gondolkozik

A modell úgy érzi, vége a bulikorszaknak. Gelencsér Timi a harmadik X betöltésével inkább a családra koncentrálna.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.25.
Módosítva: 2024.07.25.
Gelencsér Timi Harminc év család

Gelencsér Timi szerint természetes, hogy ahogy idősödik az embere, változik a gondolkodásmódja is. Változik a fontossági sorrend, és előbb-utóbb a család is előtérbe kerül. A szépségkirálynő is erről mesélt, hogy ahogy egyre idősebb, úgy látja másképp az életét, de szerinte ez így van jól. Timi lapunknak beszélt terveiről.

Gelencsér Timi
Mondhatni, Gelencsér Timi megkomolyodott (Fotó: Metropol)

Gelencsér Timinek már nem a bulizás a legfontosabb

A sportoló-modell elmondta, hogy ahogy telnek-múlnak az évek, úgy változott meg az ő életszemlélete is. Régebben inkább arra koncentrált, hogy mindent megtapasztaljon az életben, és inkább a bulizás volt fontosabb számára. A nyarai eddig a fesztiválokról szóltak, most azonban rájött, hogy inkább a családjára szeretne fókuszálni.

Gelencsér Timi
Gelencsér Timi a húgával is nagyon jó kapcsolatban van (Fotó: Metropol)

A gyermekvállalás is tervben van

Timi nem olyan régen töltötte be harmincadik életévét, és ez mérföldkő volt az életében. Elkezdte átértékelni, hogy mik azok, amik igazán fontosak számára az életben. Egyre többet gondol a családjára, és hogy mennyire fontosak számára szerettei. Foglalkoztatja, hogy mi lehet az élet értelme. Elmondása szerint számára már tényleg a szeretet és az összetartás a legfontosabb. Jelenleg boldog kapcsolatban is él párjával, sőt már a gyermekvállaláson is gondolkozik.

Már teljesen más dolgok fontosak most, mint mondjuk 18-20 évesen. Most, hogy harmincéves lettem, teljesen mások már a prioritások. Azt gondolom, ahogy előre fog haladni az idő, ez így is fog majd változni, hogy mik a legfontosabbak

– mondta a Metropolnak a korábbi szépségkirálynő.

Nem szeretne örökké élni

Timit arról is kérdeztük, hogy szeretne-e hallhatatlan lenni. A modell, bár elgondolkozott a kérdésen, végül arra jutott, hogy az az élet nem lenne neki való. Ő inkább szeretne mindent megtapasztalni az életben, aminek az elmúlás is a része. Mivel számára a szerettei a legfontosabbak, az is borzasztóan megviselné, ha látná őket elmenni.

Mindent meg szeretnék tapasztalni, szeretném kihozni az életből a maximumot. Szeretném élvezni az életet. De lesz az a pont, amikor azt mondom, hogy elég volt, köszönöm, jó volt itt a Földön.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás