Olimpia 2024: Celine Dion dicső visszatérését várják a megnyitón

A kanadai énekesnő 2020 óta nem állt színpadon, amikor is kiderült, hogy gyógyíthatatlan betegséggel küzd. Celine Dion a párizsi olimpia megnyitó ünnepségén tér vissza.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.07.26.
Celine Dion Párizs betegség visszatérés fellépés

Celine Dion a Stiff Person Syndrome, vagyis a merev ember szindrómában szenved, amely az izmok megfeszülését okozza és kontrollálhatatlan görcsöket eredményez. A betegség egymillió ember közül egyet érint. Az amerikai TMZ portál információi alapján Dion most mégis visszatér, ő lesz az egyik sztárfellépő az olimpia nyitóünnepségén

Celine Dion
Celine Dion megérkezik a szállodájához július 25-én (Fotó: MEGA)

Celine Dion négy év után tér vissza

Dion betegsége két évvel ezelőtt derült ki, nyár elején debütált életrajzi filmjében pedig sokkoló részleteket is bemutattak az énekesnő szenvedéséről betegsége kapcsán. Az 56 éves világsztárt a napokban a késő esti próbák után több rajongó is láthatta, amint visszatért a szállodájába. A szemtanúk szerint jókedvűnek és energikusnak tűnt, kedvesen integetett az összegyűlt tömegnek. 

Az énekesnő ma esti fellépésének költsége a híresztelések szerint meghaladja a négymillió dollárt, amelyből kétmillió dollárt ő maga kap, amely kb. 720 millió forintnak felel meg. Ugyanakkor a szervezők teljes körűen állják a személyzet, a magánrepülő, szállodai lakosztályok, biztonsági szolgálat és az egészségügyi szakemberek számláját is, akik vele lesznek a helyszínen. 

A többszörös Grammy-díjas énekesnő nem más, mint Lady Gaga oldalán lép színpadra, amelyet a világ minden tájáról milliók néznek majd. Celine egyébként lépett már fel olimpián: 1996-os atalantai játékokon szintén a nyitóceremónia egyik fellépője volt, akkor a The Power of a Dream című dalt adta elő

Celine Dion négy éve nem adott élő koncertet, egyik utolsó fellépése a Hyde Parkban tartott londoni koncertje volt 2019 júliusában. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás