Nagyon szomorúak az alattvalók Anna hercegnő miatt: aggasztó állapotban van az arca

Ez a helyzet most vele.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.14.
Anna hercegnő baleset állapot

III. Károly király nővére július 12-én tért vissza királyi feladataihoz lovasbalesete után. Anna hercegnő azt mondja, nem emlékszik, hogyan sértült meg - írja a Life. Anna hercegnő a minap visszatért hivatalos feladataihoz, július 12-én a Gloucestershire-i Hartpury Egyetemenre látogatott a Lovaglás a Mozgássérültekért Egyesület (Riding for the Disabled Association ) elnökeként. A balesetnek még jól látható nyomai vannak a hercegnő arcán: a szeme körül nagy véraláfutás éktelenkedett, bal arca pedig még zöldes színű.

Anna hercegnő már jobban van 

II. Erzsébet lánya a rendezvényen a lovasbalesetről is beszélt, eláruta, hogy semmire sem emlékszik a történtekből. Az orvosok Anna hercegnő fejsérüléséből arra következtettek, hogy egy ló feje vagy lába okozhatta azt. Anna egyébként elemében volt a rendezvényen, nem tűnt fáradtnak, nem is akart leülni, végig állva beszélgetett a támogatókkal, és díjakat adott át a sportolóknak.

A Riding for the Disabled Association háromnapos nemzeti bajnoksága a fogyatékkal élő versenyzők számára a legnagyobb lovas esemény. A szervezet régóta közel áll Anna hercegnő szívéhez, 1971 novemberében lett a védnöke, 1986 márciusa óta pedig az elnöke.

Anna hercegnő balesete

A 73 éves Anna hercegnő június 23-án este sérült meg a gloucestershire-i Gatcombe Parks birtokon történt balesetben. A hercegnőt mentőhelikopterrel szállították a bristoli Southmead kórházban, ahol 5 napig tartózkodott. A baleset idején a lánya, Lánya, Zara Tindall és fia, Peter Phillips, valamint férje, Sir Laurence altábornagy is a birtokon tartózkodott. A királyt és a királynét, valamint a hercegnő testvéreit, York hercegét és Wessex grófját, és unokaöccsét, a walesi herceget még aznap este értesítették.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás