Teljesen kikelt magából az Operett egykori sztárja: „Megteszem a megfelelő jogi lépéseket”

A színész cseppet sem örült, amikor meglátta, hogy egy eseményt az arcképével hirdetnek. Mészáros Árpád Zsolt üzent a szervezőknek!



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.06.14.
Módosítva: 2024.06.14.
Mészáros Árpád Zsolt MÁZS színész Operettszínház

Igencsak meglepődött Mészáros Árpád Zsolt, amikor meglátta, hogy egy bizonyos bicskei rendezvényhez az ő arcképével próbálnak minél nagyobb kedvet csinálni, annak ellenére, hogy jó ideje köze sincs a produkcióhoz.

Mészáros Árpád Zsolt
 Mészáros Árpád Zsolt kikelt magából Fotó: Hot! magazin-archív

Az Operettszínház egykori sztárja a Facebookon kelt ki magából, miután szembesült a véletlennek egyáltalán nem nevezhető bakival.

„Tisztelt Szervezők! A Produkciónak egyszeri alkalommal voltam részese… nem részletezem kiválásom okát … inkább … NEEE HIRDESS VELEM, MERT NEM VAGYOK RÉSZE ENNEK A …!!! Amennyiben nem tudunk túllépni ezen, megteszem a megfelelő jogi lépéseket” – jelentette ki kissé indulatosan a közösségi oldalon Mészáros Árpád Zsolt, utalván arra is, hogy a múltban összetűzésbe került a szervezőkkel, vagy legalábbis valamiért nem volt velük teljesen elégedett.

A furcsa, kellemetlen eset megtárgyalása később a kommentszekcióban folytatódott, a szervezők ott reagáltak a színésznek!

„Tisztelt Művész úr! Mi a produkció honlapjáról osztottunk meg tartalmat, elnézést, ha hibáztunk, de most sem tudjuk, hogy mit vétettünk. Minden anyagot, mindent a TBG produkció küldött. Kérjük, vegye fel velük a kapcsolatot. Mindenkivel korrekt együttműködésre törekszünk, de ha nem tudunk valamiről, akkor lépni sem tudunk. A MartonKult csak a helyszínt biztosítja egy utolsó pillanatos áthelyezés okán, a megrendelő a Pannónia Szíve Alapítvány. Így kérjük, hogy a két szervezetet keresse, amennyiben valami nem stimmel. Fellépéseihez sok sikert kívánunk”

– jött a meglehetősen diplomatikus válasz, amire MÁZS is válaszolt.

„Teljes Tisztelettel és nem kiakadtam, csak furcsa, hogy a szervezőknek egy hónappal ezelőtt jelezte a csapatunk, hogy ebből csak nekem származhat problémám … úgyhogy kérek mindenkit tisztelettel a helyén kezelni az ügyet, és ne engem próbáljanak kihozni rossz színben, mivel egy másik helyszínen szerződéses fellépesem van, ahol nyilván a szervezők is tátott szájjal néznek ezen fajta …én nem minősítem minek”

– zárta le az ügyet Árpi.

Mészáros Árpád Zsolt kitálalt a szakításról

MÁZS sikeres évtizedek után hagyta ott a Budapesti Operettszínházat, az okokról pedig a Hot! magazin legfrissebb számában mesélt.

„Két évig ezen gondolkodtam. De amikor elkezded érezni, hogy nem vagy fontos, nem szeretnek, nem ölelnek meg, nem kapsz szerepeket, elismerést, egyre lejjebb vagy, akkor dönteni kell. Bejelentettem, hogy szeretném eljátszani Lőrinc barát szerepét a Rómeó és Júliában, Kero rendezésében, az Arénában. Erre nem az volt a válasz, hogy gondoljam meg, kapok más feladatot. „Viseld a következményeket!” – ezt kaptam az arcomba. És hiába akartam hónapokig megbeszélni, mi történik, nem kaptam rá lehetőséget. Sőt, amikor az 50. születésnapi jubileumi koncertemre készültem, a táncosaimnak, a zenészeimnek is fenyegetve kellett érezniük magukat, ha velem dolgoznak”

– árulta el a hetilapnak MÁZS.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás