Szologhjan Edgar az apaságról: "Annyira nem megterhelő, mint a filmekben eladják"

Az énekes nagyon jól éli meg az apaság első időszakát. Szologhjan Edgar nagyszerű szülőpárost alkot szerelmével.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.06.01.
Szologhjan Edgar apaság szülő kislány

Szologhjan Edgar alig három hónapja lépett az apaság útjára, ami nagy meglepetést okozott számára, ugyanis egyelőre könnyebb, mint gondolta. A Sztárban Sztár leszek! negyedik évadának énekese felosztja párjával a kicsi körüli teendőket.

Szologhjan Edgar
Szologhjan Edgar felosztja párjával a kicsi körüli teendőket – Fotó: TV2

Egyelőre még nem csöppentem bele az apaság igazi, melós részébe, inkább mint felelősség van jelen. Most lesz három hónapos, még kicsi, szóval még nincs szó arról, hogy nevelni kell, főként fürdetni, pelenkázni és játszani kell vele. Ezt egész jól felosztjuk a párommal” – kezdte a Metropolnak az énekes, aki nagyszerűen éli meg ezt az időszakot.

Amúgy meg nagyon-nagyon király az apaság

– osztotta meg Edgar, aki elmondta,a kislánya rengeteget alszik.

Szologhjan Edgar
Az énekes kislánya az egész estét átszunyálja – Fotó: Markovics Gábor

Szologhjan Edgar babája jó alvó

Az énekesnek egy szava sem lehet az éjszakákról, ugyanis a kicsi átalussza az egészet. Persze tudja, később nehezebb lesz, de jelenleg minden rendben halad.

Szerencsénk van, mert baromi jól alszik. Kilenckor lefektetjük aludni és reggel hatig nyomja a szunyát. Amikor fent van, mindenféle fejlesztő játékot játszunk vele, olvasunk neki és képes könyveket nézegetünk. Rájöttem, annyira nem megterhelő, mint a filmekben eladják, hogy égnek áll az embereknek a haja és szalad az egész ház” – nevetett fel az énekes, aki úgy érzi, szerelmével elkapták a fonalat.

Nagyon jó összhangban vagyunk a párommal

– osztotta meg az üzleti vénával megáldott énekes, aki még mindig a lazaság elvét követi.

A laza úton maradtak

Korábban Edgar elmondta, hogy párjával laza szülők szeretnének lenni, mert nem akar feszengeni. Ugyan több dologtól is félt, amit már leküzdött, azonban ő is tudja, hogy még közel sincs túl a nehezén.

Még mindig a laza szülőség elvét próbáljuk követni a szerelmemmel, nem akarunk ráfeszülni, mert abból szerintem nem származik semmi jó. Több dologtól is féltem a kicsi érkezése előtt, de ezek mind elszálltak. Mint apuka, a kislánnyal szerintem majd csak később jön a neheze, de addig mindannyian épülünk együtt, ahogyan kell lazaságban” – osztotta meg velünk Edgar.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás