Ördög Nórit megcsonkította a férje, így mentegetőzik Nánási Pál

Az ismert fotóművész saját magát buktatta le.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.06.19.
Ördög Nóra nánási pál hiba fotó

A profik is hibáznak olykor. Sőt, van, aki nyíltan vállalja is a dolgot annak érdekében, hogy más tanulhasson az ő hibájából. Ezek közé a profik közé tatozik Ördög Nóri férje, Nánási Pál, az ismert fotóművész. Az áldozat nem más, mint a TV2 népszerű műsorvezetője.

Még a rossz fotókat is túléli Ördög Nóri és Nánási Pál házassága. A pár jövőre ünnepelheti az üveglakodalmát,
akkor lesz 15 éve, hogy kimondták egymásnak a boldogító igent (Fotó: Szabolcs László / Hot! magazin)

„A képen a gyönyörű feleségem, Nóri látható. Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy ilyen varázslatos társam van. Bár a fotó nem sikerült tökéletesen, mert elkövettem egy tipikus hibát: annyira elbűvölt a szépsége, hogy figyelmetlen lettem. Felismeritek a hibát? Ha elárulom, onnantól kezdve biztosan észre fogjátok venni”
– írja Nánási Pál az Instagram-oldalán. Aki szeretné maga megfejteni a hibát, az ugorja át a folytatást és görgessen egyenesen a cikk alján látható képhez! A többieknek itt a folytatás:
„A jobb karja eltűnt. Annyira közel tartja a testéhez, hogy ebből a szögből nem látszik. Rendkívül zavaró látvány, még akkor is, ha elsőre nem tűnik fel. Miután észreveszitek, már nem láttok mást, csak egy nőt, akinek hiányzik a karja.
De természetesen így is gyönyörű.”

A hozzászólók közül akadt, aki kiszúrta a hibát:
„Én egyből észrevettem, mert rólam is van egy olyan kép tinikoromból. Iszonyú jó fotót vártam, aztán előhívás után kiderült, hogy hiányzik a jobb karom.”

Más kifejezetten súlyos hibaként tekintett a fotóra:
„Egy profi fotóstól ez elég súlyos hiba, az egész kép nekem olyan, mintha egy kar nélküli hullát fotóztál volna egy harmadosztályú filmjelenetből. A szöveg jó, de az nem javít a képen, amit leírtál. Az ilyen rossz képeket nem szokták mutogatni, max. hogyha meg akarsz tanítani valakit arra, hogy milyen hibát ne kövessen el. Tudsz te ettől jobbat is!”

Ugyanakkor többen is szemet hunytak a baki felett.

„Gyönyörű írás, gyönyörű feleség, a legfontosabb az egymás közti megértés és szerelem. Ami adatott egymás között. Ne feledjük e szerelem két gyümölcsét… Olyan, de olyan aranyosak!!!”
– írta valaki.

„Nóri is hihetetlenül szerencsés, hogy ilyen férje van, aki sok év után is képes megtalálni benne azt a csodálatos nőt, aki ő maga”
– jegyezte meg egy újabb kommentelő

Neked hogy tetszik Nánási Pál képe a feleségéről, Ördög Nóriról? 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás